- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Sonunda aldık oyunu. İyi bir kadro kurma zamanı
Turnuva yada pro club yapalım.
Turnuva yada pro club yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 küsür lira vermek gelmiyor içimden!!
torrente düştümü acab
eskisi gibi online oynamaya vaktim yok. arada bi oynamak için orjin almak istemiyorum.Torrente düşünce ne oluyor online oynayamadıktan sonra.
artik maçlar çok zor, 1-0 ,1-1,2-1 felan bitiyor eger 3 golden fazla yiyorsan net oynaya bilmedigin icindir yada futda kimyan cok dusukdur rakibe gore.Temkinli oynayan bamngum yapmayan akilli ataklara cikanlarin oyunu olmus.Gecen sene seasonsda Galatasarayi goturuyordum ruslarla karsilasiyordum bir turlu Doumbiayi durdurmak olmuyordu,yok burda oyle sey.Adam gecme konusunda nerdeyse nba 2k gibi olmus bosluk olmasa hata olmasa alip yardiramiyorsun.Fifa'da ki ara pası olayı bitmiş bi kere o çok iyi. Yani varda 15'le alakası yok gayet iyi olmuş. Şutlar çok iyi zaten, 2'li mücadeleler fiziğe bağlı gibi daha çok öyle hızlı adam basıp geçemiyor 15'te ki gibi, bi de en beğendiğim olay şu 15'te defanstan pat küt atınca top rakibe gidiyordu genelde yani adam defanstan uzaklaştırıyor rastgele kendi adamına geliyor ditek kontra. Şimdi bam güm ileri atılan topları çok rahat topluyorum. Yani defoları düzeltmişler ilk izlenimim 14 çok zordu 15 çok kolay ikisinin arası tutturulmuş gayet güzel adamlar çok emek veriyor. Full'ünü alınca anlaşılacak tabi asıl olay ama ilk izlenim çok iyi 3-4 maç demoda yaptım.
Normal , oyunu oynadikdan sonra 48 saat icinde acilacaktir.Oyunu şimdi aldım download yapıyor. Fifa 15 i oynamadım şu an web app ye giremiyorum normal mi?
Business
Normal.Oyunu şimdi aldım download yapıyor. Fifa 15 i oynamadım şu an web app ye giremiyorum normal mi?
FIFA cok güzel, bol bol oynayin.
Hem bilgisayar, hem PS4, hemde XboxBilgisayar icin demi?
Hem bilgisayar, hem PS4, hemde Xbox![]()
Hem bilgisayar, hem PS4, hemde Xbox![]()
Ne satcam olm, bedavaya aldik, ama son 1 tane PC kaldi o da arkadasa söz verdik. Zaten ona göre istemistim keyleri.Hakancim 80₺ vereyim sat bana bi tane pc
Ne satcam olm, bedavaya aldik, ama son 1 tane PC kaldi o da arkadasa söz verdik. Zaten ona göre istemistim keyleri.
Türkiye'de kaç TL bir ps4 fifa16 ? Burada 70 euroFiyatlari her yerde ayni ne alakaolsa bile cok azdir.