FIFA 16 Ana Konu

Sonunda aldık oyunu. İyi bir kadro kurma zamanı:)

Turnuva yada pro club yapalım.

Oyunu şimdi aldım download yapıyor. Fifa 15 i oynamadım şu an web app ye giremiyorum normal mi?

Fifa'da ki ara pası olayı bitmiş bi kere o çok iyi. Yani varda 15'le alakası yok gayet iyi olmuş. Şutlar çok iyi zaten, 2'li mücadeleler fiziğe bağlı gibi daha çok öyle hızlı adam basıp geçemiyor 15'te ki gibi, bi de en beğendiğim olay şu 15'te defanstan pat küt atınca top rakibe gidiyordu genelde yani adam defanstan uzaklaştırıyor rastgele kendi adamına geliyor ditek kontra. Şimdi bam güm ileri atılan topları çok rahat topluyorum. Yani defoları düzeltmişler ilk izlenimim 14 çok zordu 15 çok kolay ikisinin arası tutturulmuş gayet güzel adamlar çok emek veriyor. Full'ünü alınca anlaşılacak tabi asıl olay ama ilk izlenim çok iyi 3-4 maç demoda yaptım.
artik maçlar çok zor, 1-0 ,1-1,2-1 felan bitiyor eger 3 golden fazla yiyorsan net oynaya bilmedigin icindir yada futda kimyan cok dusukdur rakibe gore.Temkinli oynayan bamngum yapmayan akilli ataklara cikanlarin oyunu olmus.Gecen sene seasonsda Galatasarayi goturuyordum ruslarla karsilasiyordum bir turlu Doumbiayi durdurmak olmuyordu,yok burda oyle sey.Adam gecme konusunda nerdeyse nba 2k gibi olmus bosluk olmasa hata olmasa alip yardiramiyorsun.

Fifa16 uzak ara en simultan futbol oyunudur tüm tarihlerin. Ondan dolayı da biraz zor gele bilir. Ama tabiki full Manuel oynanmalı bu arada pass ve şut optionlarinda.

Kritik etiğim şimdilik tek konu şutlar. Ya momentum var bu konuda yada inanılmaz zamanlamaya dikat edilmeli topa vurma konusunda.

Fiyatlari her yerde ayni ne alaka :D olsa bile cok azdir.

Tr de 200 lira pc. 250 kusur lira ps4 heralde.

70 yuro burda 238 lira yapiyor

Geri
Üst Alt