- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Türkiye'de kaç TL bir ps4 fifa16 ? Burada 70 euro
55 e aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk gün indirimi her yerde ucuz oluyo media marktda 55 euroAlmancılar bir yardımcı olun.
Benim küçük kardeşim istiyor Oyunu, ben şimdi en ucuz nerede bulabilirim Xbox 360 için?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Normal piyasa fiyatından söz etmiştim musap55 e aldım![]()
Normal piyasa fiyatından söz etmiştim musap![]()
Vorbesteller bonus varmı?Tamam işte media marktda 55 e aldim
Dalga mi geciyor lan EA? Demo'dan daha kötü cikti oyun. Bu ne olm, FIFA 14 geri dönmüs!
Olm ne yapmis lan EA :red: FIFAci olarak FIFA dan sogudum. Adamlar iyice comic gibi robotlasmis, monoton bir sekilde oynuyorlar. Icine etmisler oyunun.Cabuk PES e gec![]()
Olm ne yapmis lan EA :red: FIFAci olarak FIFA dan sogudum. Adamlar iyice comic gibi robotlasmis, monoton bir sekilde oynuyorlar. Icine etmisler oyunun.
Acilen bana PES Patch bulunmali, takimlarin lisansi cikariyim de dogru dürüst futbol oyunu oyniyim.
5 yil sonra yine PES'e gecis yapiyorum, vay be.
PES'i bende alirim, sorun yok. Ama patch olmadan onu da oynamam. Takimlarin ismi fln dogru yazmali scoreboard'da. Patch buldum bile heralde. Pes Patch diye site var.Gecmis olsun Hakancim adamlar bayramgunu hayal kirikligi ugrattilar. Ben ps4 icin ucuza PES buldum onu alacam.
PES'i bende alirim, sorun yok. Ama patch olmadan onu da oynamam. Takimlarin ismi fln dogru yazmali scoreboard'da. Patch buldum bile heralde. Pes Patch diye site var.
Oyuncular fena olm.. Hele pas atmalari ve topla oynamalari varya, müthis. Neymar fln topu iki ayaginda gezdiriyor yani, FIFA da sürekli tek bacak kullaniyorlar. pas atarken topa müthis yön veriyorlar, acayip yapmislar bu sene. Topa müdahale etmekte ayri bir zevk.Zaten onlari bulduysan sorun yok oradan takimlarin gercek isimlerini+forma+logolarini ekleyip oynarsin, yorumlari okudum millet cok gercekci atmosferi var maclarin diyor, oyuncular da acayip realistic diyorlar..