Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Bu sene fifa almadım gayet huzurluyum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Logitech f710 ile birlikte aldım, bakalım pc için güzel olacak![]()
taylan sen misin ?
Beyler originde %25 oldugunda oyuna girebildim ama en yüksek ayarlarda hafif dalgalanmalar gördüm rahatsız edici bir şekilde. Bunun olmaması gerekiyor oyuna rahatlıkla yetecek bir sistemim var. Oyun inmeye devam ettigi için olabilir mi?
tamamen indiğinde düzelecektir renktaş, bu arada seni originden ekledim kabul eder misin
![]()
2-3 aydi coins kasiyordum bu kadroyu kurdum.simdi bu kadroya harcadigim coins 3 kati yalniz Neymar ve Baleyi almaya lazim.
ronaldo en ucuz 1 mlnherkesi sat ronaldo al derim renktaş , böyle bir keyif yok
ronaldo en ucuz 1 mln
cikmaz kadroya 200k harcamisimdir.çıkmaz mı o kadar, bale neymar alacağım diyosun resimdeki kadroyu göremedim zorlasan çıkar 1 m bence, bi de toty çıkınca ucuzlayabilir belki
cikmaz kadroya 200k harcamisimdir.
yazin fut15 de kontrat alip satmakla 1 haftaya 300k takim kurmusdum.simdi kontrat felan gitmiyor.
sagolasin baktim fernandinhonun kartlari 2500 e kadar olanlar 10-15 kadar hepsini topladim 2800-3000 ekledim pazara bir saat boyle yapayimcandreva,fernandinho ,mangala gibi topçularla para kasılabiliyor
sagolasin baktim fernandinhonun kartlari 2500 e kadar olanlar 10-15 kadar hepsini topladim 2800-3000 ekledim pazara bir saat boyle yapayim![]()
Son günlerde rakip bulamıyorum online seasonslarda, benzer takım yıldızı seviysine ve klasmana sahip takım aranıyor diyor ancak bir türlü rakip bulamıyor ve rakip bulunamadı diyor. Ayarlarla oynuyorum, sürekli forma ve takım değiştiriyorum ama yine olmuyor. İSon günlerde başladı bu. 3. divisondayım, yardımcı olur musunz? Xbox One'da oynuyorum. İnternet bağlantısında bir sıkıntı yok
1500-1800 hic bulamadim tum acik artirimlar 2400-2500 den yukarida bitiyor.zamanın varsa açık artırmaları da bekle 1500 -1800 arası alıp 2700e okutursun