FIFA 16 Ana Konu

Gelin oynayak panpalar. Fifa 16'ya bi türlü alisamadim

Nick: sneijder2211

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Oyun yine mala bağladı 18 maç yenilmezlik serimden sonra her maç neredeyse 2 penaltı yapıyorum.

4979cc81efa7d1477151a8d5f8fc2523.jpg

Nasıl olmuş?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aliexpressden aldim. Iki tarafi icinde cikiyor. Ben sadece gozuken yuze yaptim. Bir kac kesim islemi yaptim sadece yapistirmasida cok kolay az dikkat edince sorunsuz yapiyorsun. Aliexpressde baska cesitlerde var ama ben 4 yildizli bunu buldum.

Elimde İF Mahrez var şu an satışta 17 K'dan( Marketteki en ucuz kart)

EPL Kadrosunda Willian dahil 4 sağ kanat oyuncusu denedim. Hiçbiri Mahrez kadar etkili olmadı. Şutları ve ceza sahası içindeki hareketleri çok başarılı. Tavsiye ederim.

Neden satıyorum? Hafta sonu 3 gol attı yeni kartı gelecek, almam lazım :D

o8dypX.jpg

eaye 20 küsür mail attım, originden 100 küsür hesabı raporladım adamlar hilede wurmaya devam edii , maç yapacak rakip bulamadığımdan ben de bir tane trainer buldum 3 dakikada fut draftı kazanıp duruyorum, dileyen renktaşlara link verip beleş paketlere coinslere kavuşma fırsatını sunabilrim pc üzerinden oynayanlar özel atsın

Son düzenleme:
Yeni güncellemeden sonra oyunda büyük değişiklikler olmuştur inşallah. Changelog umut verici. İlk defa bu kadar çok gameplay'i değiştiren bir güncelleme oldu herhalde.

Yeni güncellemeden sonra direk şampiyon olarak 2 lig yükseldim. 1. lige geldim ortalama bir kadro ile...

Pas oyunu gelişmiş ve birazda olsa şu saçma penaltıları çalmıyorlar. İkili mücadelelerde kolay kolay faul çalınmıyor. Öyle saçma sapan top sürüp adam geçmekte zorlaşmış. Kısaca güzel olmuş.

Yeni güncellemeden sonra direk şampiyon olarak 2 lig yükseldim. 1. lige geldim ortalama bir kadro ile...

Pas oyunu gelişmiş ve birazda olsa şu saçma penaltıları çalmıyorlar. İkili mücadelelerde kolay kolay faul çalınmıyor. Öyle saçma sapan top sürüp adam geçmekte zorlaşmış. Kısaca güzel olmuş.

Kolay faul olayının düzelmesi güzel olmuş.İnsan topa girmeye korkuyodu faul çalacak diye :D

Kolay faul olayının düzelmesi güzel olmuş.İnsan topa girmeye korkuyodu faul çalacak diye :D

Ben cezasahası içinde penaltı olmasın diye kareye basmıyordum. :D Saçma sapan goller oluyordu. İşin ilginç yanı x ile adamın üstüne yöneliyorum yanımdan geçerken ne kaymaya ne kareye basmamama rağmen penaltı çalıyorlardı :D

Ben cezasahası içinde penaltı olmasın diye kareye basmıyordum. :D Saçma sapan goller oluyordu. İşin ilginç yanı x ile adamın üstüne yöneliyorum yanımdan geçerken ne kaymaya ne kareye basmamama rağmen penaltı çalıyorlardı :D

Aynen bende çok yaşadım.Özellikle proda sırf bu sıkıntıdan takımı birçok kez yaktım.Psikolojik olarak semih veya dany gibi hissettim kendimi :D Her pozisyonda penaltı olur mu ya iyi oldu düzeldigi

Aliexpressden aldim. Iki tarafi icinde cikiyor. Ben sadece gozuken yuze yaptim. Bir kac kesim islemi yaptim sadece yapistirmasida cok kolay az dikkat edince sorunsuz yapiyorsun. Aliexpressde baska cesitlerde var ama ben 4 yildizli bunu buldum.

kac gunde geldi ?

Geri
Üst Alt