FIFA 16 Ana Konu

allah askina birisi yardimci olsun. en son fifa 14 oynadim ve oynayken ayarlarda birsey yapmistim ve x'e basili tuttugumda top ayaginda olan adama birden benim 2-3 tane defansim ayni anda adama gidiyordu. fifa 16 setting'inde contain, jockey bide teammate contain var. bunlardan hangisi oluyor?

allah askina birisi yardimci olsun. en son fifa 14 oynadim ve oynayken ayarlarda birsey yapmistim ve x'e basili tuttugumda top ayaginda olan adama birden benim 2-3 tane defansim ayni anda adama gidiyordu. fifa 16 setting'inde contain, jockey bide teammate contain var. bunlardan hangisi oluyor?

online oynamyacaksan , defending style seçeneğini (controller settings sayfasında en alttaki ayar) legacy defending yapman lazım ki o contain ve teammate contain yerine press ve secondary press gelsin

online oynayacaksan tactical defending şart

online oynamyacaksan , defending style seçeneğini (controller settings sayfasında en alttaki ayar) legacy defending yapman lazım ki o contain ve teammate contain yerine press ve secondary press gelsin

online oynayacaksan tactical defending şart

anladim. aksama eve gidince bakicam.

agzina saglik :)

Arada bi online oynarken dengeleri bozmamak adına maçın başında 10 kişi kalıyorum 90.dakikada önde giderken kendi kaleme atıyorum daha gerçekçi oluyor.

Kadrosunda rakitiç olan var mı? Ben talibim satmak isteyen varsa ucuz fiyata alırım.

7. sezondayım iki kez arka arkaya ,lk 4 maç kazanıyorum son 6 maçta ancak 1 puan alıyorum. Kaçan golleri bir görsen saçma salak goller. Adam son çizgiden içeri giriyor çekiyor vuruyor gol çok fena sinir oldum.

Oynamak isteyenler eklesin:

sneijder2211

Platform PS4

Son düzenleme:
PC de hala hayvan gibi hile var mı? Santrada oyundan çıkanlar yani.

Şu oyunu ucuz alabileceğim yer var mı ps3 için

Yeni basladim, FUT'da hangi iy sekilde para kazanirim?

Ultimate'de 3 gündür rakip bulamıyorum var mı aynı sıkıntıyı yaşayan

fifa oynamak pismanliktir
oynamayin oynattirmayin

FUT'da oyuncularimin kondisyonu hemen bitiyor, bunu nasil azaltabilirim?

kondisyonu bitmeyen bir fifa istiyoruz artik
yeter ea sabrimizi tasirma

Nasıl bu oyun Fifa 15 ile aynı diyenler olabiliyor hayret ediyorum :)

Neyse seneye Arena'yı oyuna eklerlerse çok seviniriz şimdiden tşk öd

Geri
Üst Alt