FIFA 16 Ana Konu

Ben gayet güzel ara pas atıyorum önemli olan hangi oyuncu ile ve ne zaman verdiğin. Ayrıca sadece draft oynuyorum bayağı zevkli oluyor.

Beyler ceza sahası 'nin yakına geldim an vuruyorum... 90% giriyor.

Bammmmmmm diye giriyor sanki shot power 99 xD

Shot Power baya önemli F16 da

gicik olanida bu, bundan yerden atilan sutlari öldürdüler.
onlar daha güzel gol.
ama oyunda sanki bi degisiklik var, hizlandi gibi oyuncular baya pace yapiyor yine.
bende originde installation yaziyordu dün aksam, demekki bi yenilik yapmis ben oynarken.
cok daha iyi onyaniyor yine, cöpe atmaktan vaz gecebilirsinz :D

Ben gayet güzel ara pas atıyorum önemli olan hangi oyuncu ile ve ne zaman verdiğin. Ayrıca sadece draft oynuyorum bayağı zevkli oluyor.

ara pas olayi su, cok fazla bekletmicen orta sahadan gelen topu, tik diye atacan tahmin ettigin adamin kosu yoluna.
tutmasa tutmaz ama genelde oluyor iste.
böylece bos kalabiliyor oyuncular.
senin o kontraatak takigin tutuyor iyiki dedin, bi denedim baya iyi olmus.
öne geciyorsun defans ayari yapiyon ve kontraatak.
önceki seneler hic fark etmiyordu bi degisiklik göstermiyordu oyun,
oyuncularin yeri degisiyordu yanliz.

Son düzenleme:
pro da benim oyuncunun dribbling gücü baya yüksek gelen gideni pazara gönderiodum update den sonra baya zorlaniorum
kaleciler panterlesmis ve defans artik öyle kolay kolay sut cektirmiyor kale önünde

pro da benim oyuncunun dribbling gücü baya yüksek gelen gideni pazara gönderiodum update den sonra baya zorlaniorum
kaleciler panterlesmis ve defans artik öyle kolay kolay sut cektirmiyor kale önünde

bence tam tersi oyuncular hizlandiktan sonra daha kolay geciyor stoperleri.

arkadaslar fifaya updatemi yaptilar dün aksam ?
oyun hizlandimi banami öyle geliyor sanki paslardada düzelme var.
yani hizli oyuncular yine biraz akabiliyor gibi geldi.
ilk pro macinda farkina vardim.

Uptade'den sonra adam top sürerek bir sağa bir sola hareket yaparak kaleci ile karşı karşıya kalıyor. İyice sıçtılar oyunun içine.

Uptade'den sonra adam top sürerek bir sağa bir sola hareket yaparak kaleci ile karşı karşıya kalıyor. İyice sıçtılar oyunun içine.

Yön verme Stick ile sag sol yapip dimi?

bende farketdim... Ball Control+Driblling +85 olan oyuncular ile.. antrman macinda gibi geciyorsun slalom gibi... Patch öncesi oyuncular daha yavas ve hantal idi...kolay defans yapilyiordu...

yine update ile oyunu hizlandirdilar picler...

Yön verme Stick ile sag sol yapip dimi?

bende farketdim... Ball Control+Driblling +85 olan oyuncular ile.. antrman macinda gibi geciyorsun slalom gibi... Patch öncesi oyuncular daha yavas ve hantal idi...kolay defans yapilyiordu...

yine update ile oyunu hizlandirdilar picler...
Oyundan keyif alınmıyor.

son update ile oyun berbat oldu.

★★★★

ben de updatten once guzel bi run yakalamistim update herseyi boketti

Son güncellemeden sonra oyunda bir sürü bug oluştu. Oynanışta berbat oldu. Oyunun düzelmesi için en az 2-3 ay lazım.

ben de updatten once guzel bi run yakalamistim update herseyi boketti

update e bok atma, sen kötüsün.

Antraman yap. Bir iki mac kazandin diye HAVALARA GIRDIN.

Yeni bir uptade gelene kadar böyle boktan gider bu oyun.

4-2-3-1

XXX XXX
Marlos Teixeira Taison
Pato

XXX XXX
Marlos Bernard Taison
Teixeira​

beyler tavsiye ederim...cok keyif veriyor.

Önceden benim icin ya Sprint bas git var di...yahut Skill-Dribble...artik bu tür dribble, agil reactions yüksek olan oyuncular ile, sadece yön verme stick ile adamlari leblebi gibi geciyorum..sprinti birakip

Aslinda cok basit, ama nedense simdiye kadar pek benimsemedim...artik bunun üstünde durup'da oynadim...cok rahat adam geciyorsun.

Geri
Üst Alt