FIFA 16 Ana Konu

arif o dedigini yapmistim

bernard ortada kayip

orta cam fizikli olmali

arif o dedigini yapmistim

bernard ortada kayip

orta cam fizikli olmali

Ya zaten ben bunu yapdim

____Hernanes_Melo
Marlos___TEIX___Taison
________Pato

Pato yu cok begendim oyunda - herkeze tavsiye ederim 4*Skill, Pace ve Finishing iyi (kart verilere bakmayin)... ve Teixeira CAM icin o fizik dayanikligi getiriyor.
Haa ne olabilir...Marlos yerine Bernard, lakin ben Marlos dan cok memnunum...resmen bir Garbain..650 Coins'a aldim..herif 50K Oyunu gibi oynuyor :D

Melo yerine Fernandinho aldim mi tamamdir...

Brazil_Boys cok keyif veriyor

Son düzenleme:
Draft'tan ilk defa adam gibi birşey çıktı rare players pack içinden Pastore fiyatı 22k civarı.

updateden onceye kadar oyunaq zaten zor alismistik ;) sanki biraz paslarda oncesine gore iyilesme var gibi.

Update öncesi sonrası pek hiç fark görmüyorum oyun aynı.

Oyun gerçeğe çok yakın olmuş fakat oynanabilirliği berbat eden çok fazla sorunu da var.
1- Defanstan dikine paslarla hızlı çıkmak imkansız, rakip stoperler ve ortasaha oyuncuları alıyorlar.
2- Orta/kafa olayı imkansız.
3- Ceza alanı içinde her ikili mücadeleye penaltı verilmesi...

Bu saydıklarım düzelmedikçe oyunu açmam sanırım.

1- Defanstan dikine paslarla hızlı çıkmak imkansız, rakip stoperler ve ortasaha oyuncuları alıyorlar.

imkansiz degil
15te fazla imkanliydi simdi olculu yapmislar iyi olmus
ahmet musayla tek pasla kontraya cikan herifler yuzunden VEREM olmustum

imkansiz degil
15te fazla imkanliydi simdi olculu yapmislar iyi olmus
ahmet musayla tek pasla kontraya cikan herifler yuzunden VEREM olmustum
Bunda da abartılı şekilde zor. Oyuncularımın hepsi hızlı çıkışlarda Burak yılmaz gibi davranıyor; her pasa sürekli bir defansın arkasına koşma isteği..

Benim en çok kızdığım olay avantaj kuralına çözüm bulamadıkları.

Packlerden David Alaba, Konoplyanka, Douglas Costa, Jackson Martinez falan çıktı.. Sadece Alaba'nın coinlerine şu kadroyu kurdum artık ama fazla oynamayacağım oyundaki sorunlar düzelmedikçe :D

V6VMnr.jpg

Oyun gerçeğe çok yakın olmuş fakat oynanabilirliği berbat eden çok fazla sorunu da var.
2- Orta/kafa olayı imkansız.
3- Ceza alanı içinde her ikili mücadeleye penaltı verilmesi...

Bu saydıklarım düzelmedikçe oyunu açmam sanırım.

en beteri de penalti olayi bukadar sacmalamislarki.

Arkadaşlar Acil cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler
1 Hafta önce Ps4 aldım. Yarında Fifa 16 alıcam. Battlefiled 4 almıştım aynı gün online oynamak için Ps Plus üyeliği istemişti benden. Fifa 16'yı da onlıne oynamam için Ps Plus üyeliği gerekli mi ? Fifa 13 ve 14 de bu şekilde bişe istemiyordu

Arkadaşlar Acil cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler 1 Hafta önce Ps4 aldım. Yarında Fifa 16 alıcam. Battlefiled 4 almıştım aynı gün online oynamak için Ps Plus üyeliği istemişti benden. Fifa 16'yı da onlıne oynamam için Ps Plus üyeliği gerekli mi ? Fifa 13 ve 14 de bu şekilde bişe istemiyordu
Evet

Geri
Üst Alt