Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arif o dedigini yapmistim
bernard ortada kayip
orta cam fizikli olmali
zayif ve berbat 1 kadroSu anda Kadrom:
Pato
Taison Teixara Marlos
Melo Hernanes
Zuniga Albiol Maksimovic Abate
Persin
Sunu yapmak istiyorum:
OP Brazil Hybrid Team FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
Bi Degerlendirme alim beyler![]()
Update öncesi sonrası pek hiç fark görmüyorum oyun aynı.
1- Defanstan dikine paslarla hızlı çıkmak imkansız, rakip stoperler ve ortasaha oyuncuları alıyorlar.
Bunda da abartılı şekilde zor. Oyuncularımın hepsi hızlı çıkışlarda Burak yılmaz gibi davranıyor; her pasa sürekli bir defansın arkasına koşma isteği..imkansiz degil
15te fazla imkanliydi simdi olculu yapmislar iyi olmus
ahmet musayla tek pasla kontraya cikan herifler yuzunden VEREM olmustum
ya şero şu eaye bi ulaş şu hakem işine el atsınlar , bütün nizami şarjlara faul çalıyorlar ceza sahası içinde bile , ayar oluyor millet bu nedir
Oyun gerçeğe çok yakın olmuş fakat oynanabilirliği berbat eden çok fazla sorunu da var.
1- Defanstan dikine paslarla hızlı çıkmak imkansız, rakip stoperler ve ortasaha oyuncuları alıyorlar.
2- Orta/kafa olayı imkansız.
3- Ceza alanı içinde her ikili mücadeleye penaltı verilmesi...
Bu saydıklarım düzelmedikçe oyunu açmam sanırım.
EvetArkadaşlar Acil cevap verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler 1 Hafta önce Ps4 aldım. Yarında Fifa 16 alıcam. Battlefiled 4 almıştım aynı gün online oynamak için Ps Plus üyeliği istemişti benden. Fifa 16'yı da onlıne oynamam için Ps Plus üyeliği gerekli mi ? Fifa 13 ve 14 de bu şekilde bişe istemiyordu
Teşekkürler