Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
spikerin her kahrolasi şutta bagirması gıcık oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Platform?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her oyuncunun koşuşu vücudu aynı, hepsi özürlü gibi koşuyor bir garip oyun
İşte benimle aynı fikirde bir insan daha. Nihayet...![]()
Tamam. Fifa data olarak çok iyi. Daha geniş kapsamlı bir oyun ama ben şu futbolcuların tipini görünce FIFA2000 oynuyor gibi hissediyorum kendimi.
![]()
BU NEDİR ŞİMDİ ?
PES FOREVER ! En azından fizik yapıları, anatomileri düzgün, oynanış daha sağlam. Omurgaya odun yemiş gibi koşmuyor adamlar.
![]()
Vallahi pes 2015 bi kaç kez oynadım. Orta sahadan çektiğim sutlarin tamamı neredeyse kaleye girdi. Koşuya pas tuşunu bastığın anda forvet kaleciyle karşı karsiyaydi. Bana saçma geldiMillet zaten sırf lisansları için FİFA oynuyor, PES oynamadıkları için neler kaçırdıklarının farkında değiller. Fifa da topa vuruyorsun balon gibi gidiyor, PES öyle mi? Roket gibi gidiyor şutlar, çok dinamik ve sağlam oyun. Görüntü kalitesi olsun, oyuncuların görüntüsü ve aralarındaki fizik farklıkları olsun herşeyi ile fifayı ezer geçer. Zaten fifada scripting var, oyun akışı öneceden yazılmış, tüm goller defans ve ataklar hep aynı, pes de böyle birşey mümkün değil. Garibanlarda güzel got attım diye seviniyor![]()
İşte benimle aynı fikirde bir insan daha. Nihayet...![]()
Tamam. Fifa data olarak çok iyi. Daha geniş kapsamlı bir oyun ama ben şu futbolcuların tipini görünce FIFA2000 oynuyor gibi hissediyorum kendimi.
![]()
BU NEDİR ŞİMDİ ?
PES FOREVER ! En azından fizik yapıları, anatomileri düzgün, oynanış daha sağlam. Omurgaya odun yemiş gibi koşmuyor adamlar.
![]()
Yahu sözde bu forumda herkes FIFA'nin krali.. Forum'da iki kez turnuva yaptik, iki kez ben kazandim. Aralarinda sadece 4-5 iyi olan vardi.. Nasil olacak simdi bu is?
üstdeki fifa degil bosuna kandirma milleti.İşte benimle aynı fikirde bir insan daha. Nihayet...![]()
![]()
BU NEDİR ŞİMDİ ?
![]()
üstdeki fifa degil bosuna kandirma milleti.
https://www.youtube.com/watch?v=mbxz7ptEj64
''All celebrations were animated using CINEMA4D''
![]()
yalnız senin attığın videoda da iskelet yapıları inanılmaz ötesi haa![]()
![]()
![]()
sdfsdkfşldklşdfgklşfdkgdflşgkdfşlgkdfşlgkfd