FIFA 16 Ana Konu

Her oyuncunun koşuşu vücudu aynı, hepsi özürlü gibi koşuyor bir garip oyun

Her oyuncunun koşuşu vücudu aynı, hepsi özürlü gibi koşuyor bir garip oyun

İşte benimle aynı fikirde bir insan daha. Nihayet... :)

Tamam. Fifa data olarak çok iyi. Daha geniş kapsamlı bir oyun ama ben şu futbolcuların tipini görünce FIFA2000 oynuyor gibi hissediyorum kendimi.

fifa_18062015_1502_wmp4.jpg

BU NEDİR ŞİMDİ ?

PES FOREVER ! En azından fizik yapıları, anatomileri düzgün, oynanış daha sağlam. Omurgaya odun yemiş gibi koşmuyor adamlar.
pes-2015-te-wesley-sneijder-14675.jpg

Tamam. Fifa data olarak çok iyi. Daha geniş kapsamlı bir oyun ama ben şu futbolcuların tipini görünce FIFA2000 oynuyor gibi hissediyorum kendimi.

BU NEDİR ŞİMDİ ?

PES FOREVER ! En azından fizik yapıları, anatomileri düzgün, oynanış daha sağlam. Omurgaya odun yemiş gibi koşmuyor adamlar.

Millet zaten sırf lisansları için FİFA oynuyor, PES oynamadıkları için neler kaçırdıklarının farkında değiller. Fifa da topa vuruyorsun balon gibi gidiyor, PES öyle mi? Roket gibi gidiyor şutlar, çok dinamik ve sağlam oyun. Görüntü kalitesi olsun, oyuncuların görüntüsü ve aralarındaki fizik farklıkları olsun herşeyi ile fifayı ezer geçer. Zaten fifada scripting var, oyun akışı öneceden yazılmış, tüm goller defans ve ataklar hep aynı, pes de böyle birşey mümkün değil. Garibanlarda güzel got attım diye seviniyor :D

Millet zaten sırf lisansları için FİFA oynuyor, PES oynamadıkları için neler kaçırdıklarının farkında değiller. Fifa da topa vuruyorsun balon gibi gidiyor, PES öyle mi? Roket gibi gidiyor şutlar, çok dinamik ve sağlam oyun. Görüntü kalitesi olsun, oyuncuların görüntüsü ve aralarındaki fizik farklıkları olsun herşeyi ile fifayı ezer geçer. Zaten fifada scripting var, oyun akışı öneceden yazılmış, tüm goller defans ve ataklar hep aynı, pes de böyle birşey mümkün değil. Garibanlarda güzel got attım diye seviniyor :D
Vallahi pes 2015 bi kaç kez oynadım. Orta sahadan çektiğim sutlarin tamamı neredeyse kaleye girdi. Koşuya pas tuşunu bastığın anda forvet kaleciyle karşı karsiyaydi. Bana saçma geldi

BU NEDİR ŞİMDİ ?

Oyuncuların odun gibi hareket etmesi daha çok PES'te oluyor.

Zamanında pes 6 ne oynardik be inter ile Adriano Recoba bazuka gibi çekerlerdi ah gençlik....

Fifa hoşuma gitti ama sanki böyle her seyin senaryosu önceden yazılmış gibi mesala çektiğimiz şutun. Arkadaş elime ilk kez aldım rakibim oğlan ceza sahasına yaklaşır yaklasmaz aşırtma sut stili çekiyor larp larp hepsi giriyor bu ne saçmalık böyle neymiş Iniesta nin Fabregasin özellikleriymis .

#Dursun&Hamza istifa!!

fifa kötü bir oyundur ama pes ondan cok daha rezalettir
bosuna paranizi kaptirmayin bunlara

Ceza sahası içinde şutlar çok yumuşak gidiyor.

BU NEDİR ŞİMDİ ?

üstdeki fifa degil bosuna kandirma milleti.

https://www.youtube.com/watch?v=mbxz7ptEj64

''All celebrations were animated using CINEMA4D''

Son düzenleme:
lol senin paylastigin resim o videodan alinma adam not dusmus bide ''All celebrations were animated using CINEMA4D''
videoda suggestion yaziyo zaten

Oyundaki en iyi frikik atan futbolcularin 4 tanesi Süper Lig de :asd:

CO3csuOUYAYK2WS.jpg

Geri
Üst Alt