FIFA 16 Ana Konu

FIFA 15 hesabı (PS4 PSN) ayrı olup da 1-2 günlüğüne paylaşabilecek biri var mı renktaşlar?

UT'de takım oluşturup Web app'a girmeyi deneyeceğim

Bu arada FIFA 16 ön indirme açıldı US Psn'de, indirdim geçen gün oyunu.

iki oyunun da kötü olmasina ragmen tüm sene boyunca nasil oynuyorsunuz la bu lanet seyi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

renktaslar ilk kuracaginiz kadroyu paylasiniz

iki oyunun da kötü olmasina ragmen tüm sene boyunca nasil oynuyorsunuz la bu lanet seyi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Çok sık olmasa da haftasonları falan kafa dağıtmak için hem online'da hem arkadaşlarla oynayınca sıkmıyor fazla, başta eleştiriliyor falan ama yine bütün yıl götürüyor online modları

O zaman ucuza kart almak lazım oyun çıkınca salarız piyasa ama çok almak içinde para lazım :D

Varsa bulduğun bir maden bizimle paylaş da Talha yolumuzu bulalım :P
Şimdilik pek sağlam bi yöntemim yok, fiyatlar çok sık değişiyor ama en başarılı olduğum yöntem kısmen popüler olan non rare oyuncularla oldu. Tadic, Rafinha gibi topçuları en düşük buy now fiyatlarının %20-30 daha azına alıyorum open bidden. Markete en ucuza koyuyorum anında gidiyor... Coin toplamın 20k civarına ulaşınca da farklı şeyler deneyebilirsin. Zaman zaman bi oyuncuyu piyasa değerinin altına koyanlar oluyor. Mesela Lichtsteiner 7.5k'yken 2.5 buy now'a koyan oldu, anında 5k kâr. Onun için de biraz şans lazım tabi, ben aramayı 3.5k-7.5k arası buy now'a ayarlayıp 59. dakikaya gidiyorum, iyi bişey denk gelirse alıyorum.

renktaslar ilk kuracaginiz kadroyu paylasiniz
Bunu kurdum:

gZG4Vny.png

Bunu da şimdi kurabilirim ama biraz daha coin yapmayı bekliyorum. Ve tabi investment yapmak için kenarda da biraz para kalsın diye...

0aSXGzb.png

Şimdilik pek sağlam bi yöntemim yok, fiyatlar çok sık değişiyor ama en başarılı olduğum yöntem kısmen popüler olan non rare oyuncularla oldu. Tadic, Rafinha gibi topçuları en düşük buy now fiyatlarının %20-30 daha azına alıyorum open bidden. Markete en ucuza koyuyorum anında gidiyor... Coin toplamın 20k civarına ulaşınca da farklı şeyler deneyebilirsin. Zaman zaman bi oyuncuyu piyasa değerinin altına koyanlar oluyor. Mesela Lichtsteiner 7.5k'yken 2.5 buy now'a koyan oldu, anında 5k kâr. Onun için de biraz şans lazım tabi, ben aramayı 3.5k-7.5k arası buy now'a ayarlayıp 59. dakikaya gidiyorum, iyi bişey denk gelirse alıyorum.

Şuan 20k gibi yaptım zaten. Fakat o 3.5k 7k arası sistem iyimiş :D çok sağol.

FIFA 13 ve 14 UT takımım vardı, 15'e sistem yetmedi anca cafelerde arkadaşlarla falan oynadım. Şimdi çıkınca 16'yı alıcam ama 15 olmadığından web app'e kabul etmiyor beni. Hiçbir yolu yok mu?

Ancak bu kadroyu kurabildim..

WZ5vl4.png

Fifa 16 PC en uygun fiyata güvenli nereden alabilirim?
Şimdilik kurduğum kadro bu. Quaresma, Nani, Persie ve bonus olarak Aubameyang alıp bu kadroyla tüm yılı oynar bol bol pack açarım
Demoya göre konuşmak gerekirse oyun 15'ten çok çok daha iyi. Gerçek futbola daha da yaklaşmış her haliyle. Futbol fukaralarını biraz daha kendinden uzaklaştıracak bir oyun olmuş :D

J41yNJ.jpg

Son düzenleme:
Fifa 16 PC en uygun fiyata güvenli nereden alabilirim?
Şimdilik kurduğum kadro bu. Quaresma, Nani, Persie ve bonus olarak Aubameyang alıp bu kadroyla tüm yılı oynar bol bol pack açarım
Demoya göre konuşmak gerekirse oyun 15'ten çok çok daha iyi. Gerçek futbola daha da yaklaşmış her haliyle. Futbol fukaralarını biraz daha kendinden uzaklaştıracak bir oyun olmuş :D

J41yNJ.jpg
İyi kadro ama orta sahalardan biri daha defansif olabilirdi. Yine de idare eder.

Fifa'yı en uygun Meksika Origin'den alabilirsin sanırım, ben öyle yaptım. Meksika proxy'si kullan, origin'e gir, sepete ekle, checkout yap, login yapmanı isteyecek, proxy'yi kapat, login yap, öde vs vs...

İyi kadro ama orta sahalardan biri daha defansif olabilirdi. Yine de idare eder.

Fifa'yı en uygun Meksika Origin'den alabilirsin sanırım, ben öyle yaptım. Meksika proxy'si kullan, origin'e gir, sepete ekle, checkout yap, login yapmanı isteyecek, proxy'yi kapat, login yap, öde vs vs...

Ben 2 yıl önce BF3 Premium'u o şekilde 30 TL'ye almıştım ama sonra bir daha yapamadım. Ne kadara geldi?

baywrongdan sonra alacam herharldhe

umarim dolarin artmasiyla ufak capli bir servet cikmaz cepimden :nonchalance::moody:

Geri
Üst Alt