FIFA 16 Ana Konu

Töre'yi al abi senin oyun anlayışına daha uygun bence. Seninle bir turnuvada rakip olmuştuk ordan hatırlıyorum :D

Hem daha fizikli ve daha iyi şut atar.
Töre var. Quaresma'yı başka sistem için alacağım RW olarak. Dudszcak ve Tore RM-LM olarak kullanırım. Quaresma ve Poldi'yi de LW-RW.

Töre var. Quaresma'yı başka sistem için alacağım RW olarak. Dudszcak ve Tore RM-LM olarak kullanırım. Quaresma ve Poldi'yi de LW-RW.

Pardon Töre'yi görmedim ben. Dudszcak'ı hep sağ kanat gibi düşünüyorum. Anladım maç içinde ince dokunuşlar için istiyorsun Quaresma'yı :D

Pardon Töre'yi görmedim ben. Dudszcak'ı hep sağ kanat gibi düşünüyorum. Anladım maç içinde ince dokunuşlar için istiyorsun Quaresma'yı :D
Çeşit olsun ya.. Yoksa bana Volkan Şen de olur farketmez ama Quaresma varken kim ne yapsın ağlak Volkan'ı :D

Simdi Web app den pack acmam icin pre-order mi yapmam gerekiyor
ps:fut15 oynadim

rw olarak hayatta q7 yi almam def 15 nedir aga !? Ben Nakoulmayi aldim. Bildigin OP bu herif. Stoperdede akaminkoyu aldim keza o da op :D

Ben FIFA 15 UT oynayamadım ama pre-order yaptım. Erişebilir miyim web-app'e?

Cepteyim şu an .pc ile yapıyorum ben vallahi. Fut16 web app yaz Google a sonra log in yap. Mail ve şifren ile giriş yap. Ps4 ile mi oynuyorsun yoksa pc mi bu arada?

Hallettim tamam diger maille girmişim ona 15 almamiştim
aldiigmi girince halloldu

fifa 15 de fut oynamadiysan olmuyor :/

deluxe edition için yaptım pre-order'ı. oyuna girdiğimde mi vercek artık o 40 pack'i? hazır web app'te kullanırım diye düşünmüştüm ama olmadı napalım artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt