FIFA 16 Ana Konu

Fifa 16 PC en uygun fiyata güvenli nereden alabilirim?
Şimdilik kurduğum kadro bu. Quaresma, Nani, Persie ve bonus olarak Aubameyang alıp bu kadroyla tüm yılı oynar bol bol pack açarım
Demoya göre konuşmak gerekirse oyun 15'ten çok çok daha iyi. Gerçek futbola daha da yaklaşmış her haliyle. Futbol fukaralarını biraz daha kendinden uzaklaştıracak bir oyun olmuş :D

J41yNJ.jpg
Oha bunu ne çabuk yaptın

İyi kadro ama orta sahalardan biri daha defansif olabilirdi. Yine de idare eder.

Fifa'yı en uygun Meksika Origin'den alabilirsin sanırım, ben öyle yaptım. Meksika proxy'si kullan, origin'e gir, sepete ekle, checkout yap, login yapmanı isteyecek, proxy'yi kapat, login yap, öde vs vs...
En kötü Josef - Tolgay falan olur orta ikili.. 4 2 3 1 yaparım sanrım. Oyunun asıl oynanışına göre artık..

Fifa16 ps4 bu sene demoda ki gibi olursa gerçek futbola yakın seviyede olur ilk defa fifa serisinde. Tempo ayarı olsun. Savunma gelişimi muthis olmuş. Hızlı bilinçsiz o kaleden diğer kaleye gol için koşan oyuncu tipleri fifa16 dan uzak durmalı tabiki. Biraz tiki taka biraz çalım yetenekleri yani play beautiful

Deluxe edition'ı aldım 44.99USD'ydi yanılmıyorsam. Burdaki fiyattan aşağı yukarı 25AUD daha ucuz.

Olmadı yine işte. En sona gelince bilgilerini verdiğim kartı kabul etmiyor. İlk deneyişimde BF3 oldu, hatta o zaman peso üzerindendi fiyatlar $249,99 falan yazıyordu ama dolar değil peso çekiyordu. Ondan sonra başka birkaç oyun daha denedim kabul etmedi, bugün yine olmadı.

G2A, gittigidiyor'dan falan alsam keyi oyun çıktığı gün vereceği için yine web app kullanamam demi? Web app'e şu an erişmenin bi yolunu arıyorum da.

Son düzenleme:
Hediye paketlerden elle tutulur bir şey çıkmadı, fifa points alıp paket açayım diyorum ama fiyatlar çok uçuk yav enayilik gibi geliyor o kadar para vermek. Fifa points'i ucuz almanın yolu var mı oyun çıkmadan ?

oyun cikinca fiadlar artiyor

biraz beklesen show yapardin
Biliyorum ama belli bir sınır koymuşlar ya oyunculara satış ve alış için. Onlar değişmiyordur diye koydum artık. O tavan ve taban fiyatlar da değişir mi oyun başlayınca?

Biliyorum ama belli bir sınır koymuşlar ya oyunculara satış ve alış için. Onlar değişmiyordur diye koydum artık. O tavan ve taban fiyatlar da değişir mi oyun başlayınca?

ewt onlari artiriyolar eger oyuncu max buy nowa yakin fiyatta gidiyosa

gecen sene hatirliom chicarito ve caceres cikmisti hemen sattiydim sonra 4-5 katina cikmisti fiad oyun cikinca

ya okadar pack actik bedavaya app yolu ile bir lalana (liverpool) cikdi az cok iyi olan :(

ewt onlari artiriyolar eger oyuncu max buy nowa yakin fiyatta gidiyosa

gecen sene hatirliom chicarito ve caceres cikmisti hemen sattiydim sonra 4-5 katina cikmisti fiad oyun cikinca
TR ligi dışına çıkmayacağım gerçi. En fazla Quaresma, Muslera, Nani'yi de almış olurdum. Onları da zaten 5-10 maç oynadıktan sonra alırım. Benim Level 80 küsürlerde olduğu için ilk maçlarda hayvan gibi coin toplayabiliyorum bonuslarla.

Fifa 16 PC en uygun fiyata güvenli nereden alabilirim?
Şimdilik kurduğum kadro bu. Quaresma, Nani, Persie ve bonus olarak Aubameyang alıp bu kadroyla tüm yılı oynar bol bol pack açarım
Demoya göre konuşmak gerekirse oyun 15'ten çok çok daha iyi. Gerçek futbola daha da yaklaşmış her haliyle. Futbol fukaralarını biraz daha kendinden uzaklaştıracak bir oyun olmuş :D

J41yNJ.jpg

Oyun 15'de ki gibi alıp gitmeye izin vermiyor. Pesciler yine sıkıntı yaşar :D

Bu arada elimde bol miktarda Muslera var abi. Satayım sana :f68.gif:

İyi kadro ama orta sahalardan biri daha defansif olabilirdi. Yine de idare eder.

Fifa'yı en uygun Meksika Origin'den alabilirsin sanırım, ben öyle yaptım. Meksika proxy'si kullan, origin'e gir, sepete ekle, checkout yap, login yapmanı isteyecek, proxy'yi kapat, login yap, öde vs vs...
Talha, Meksika proxy ile alınca banlanma riski var mı?

Abi pahalıdan topladık 1.8 ortalama ile topladım 6 tane sonra tam satıcam fiyatlar düştü :D

1.9 koymadığın sürece satılmıyor. 2.1 'e su an markette bir muslera kartım var. 1 saat 2 dk var an itibari ile :)
3,7k var şuan. Quaresma alırım ilk, Onur idare eder beni :D

Geri
Üst Alt