Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her sene bir dal points almayanlara ayip oluyor ama.
Olur ^^ .. FIFA15 pek oynamadik ya...FIFA14 e nazaran
valaha bende öle. 14 deli gibi oynuyodukOlur ^^ .. FIFA15 pek oynamadik ya...FIFA14 e nazaran
meksika fiyatı 40 dolar. 120 tl 'ye geliyor. hepsiburada da 180 lira. daha ucuza bulan var mı?
yurtdışından 60-70 liraya alıyoduk!!! rezalet yawPC için ise ben G2a'dan 135 TL'ye aldım. Ininal kart ile.
yurtdışından 60-70 liraya alıyoduk!!! rezalet yaw
FIFA 16 pre-load yapılabiliyor ya şu an. Sanırım o şekilde 16 database'ini demo'nun içine aktaran bir yama çıkartmışlar. Bütün takımları içeren yaklaşık 5 GB. Bekleme sınırları zorlananlar için söyleyeyim dedim.
PC için mi?
meksika fiyatı 40 dolar. 120 tl 'ye geliyor. hepsiburada da 180 lira. daha ucuza bulan var mı?
brezilyadan almaya çalıştım bakalım onaylayacaklar mı , ben deluxe aldım 123 lira ama standart alırsan 100 liraya falan geliyor onaylarlarsa söylerim sen de alırsın rtaş
edit : olmamış sanırım boacompra mı var ne onaylatmamış ödemeyi
oraya bilmiyodum brasil den bi yerden daha alıyoduk unuttum adınıbrezilyadan almaya çalıştım bakalım onaylayacaklar mı , ben deluxe aldım 123 lira ama standart alırsan 100 liraya falan geliyor onaylarlarsa söylerim sen de alırsın rtaş
edit : olmamış sanırım boacompra mı var ne onaylatmamış ödemeyi
ps4 icin nerden almali
Deluxe 20 hafta. Her hafta 2 pack. Diğerleri 40 hafta.Deluxe almak yerine fifa points almak daha mantıklı bence, 40 hafta nedir ya.