FIFA 16 Ana Konu

Bu 16'dan çok iddialıyım demoda 14'te çok iyiydim 15 beni sarmadı ama 16 tam benim stil biraz daha yavaş paslaşmak zor defans yapmak daha kolay geldi resmen o pace futbolu oynayan kekoları çok tokatlayacağım gibi..
Pc'den Ps4'teyim artık hile de yok..
Rahat rahat oynayalım artık :)

meksika fiyatı 40 dolar. 120 tl 'ye geliyor. hepsiburada da 180 lira. daha ucuza bulan var mı?

FIFA 16 pre-load yapılabiliyor ya şu an. Sanırım o şekilde 16 database'ini demo'nun içine aktaran bir yama çıkartmışlar. Bütün takımları içeren yaklaşık 5 GB. Bekleme sınırları zorlananlar için söyleyeyim dedim.

meksika fiyatı 40 dolar. 120 tl 'ye geliyor. hepsiburada da 180 lira. daha ucuza bulan var mı?

brezilyadan almaya çalıştım bakalım onaylayacaklar mı , ben deluxe aldım 123 lira ama standart alırsan 100 liraya falan geliyor onaylarlarsa söylerim sen de alırsın rtaş

edit : olmamış sanırım boacompra mı var ne onaylatmamış ödemeyi

Son düzenleme:
brezilyadan almaya çalıştım bakalım onaylayacaklar mı , ben deluxe aldım 123 lira ama standart alırsan 100 liraya falan geliyor onaylarlarsa söylerim sen de alırsın rtaş

Önce ben de ordan denedim standart 98 liraya falan geliyordu ama o dediğin ödeme ekranın CPF numarası mı neydi öyle bir numara istiyor. Brezilya sigorta numarası mı vatandaşlık numarası mı ne öyle bir şey. Kafadan random salladım 4-5 numara ama hep invalid dedi ben de yapcak bişey yok deyip Meksika'dan aldım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oraya bilmiyodum brasil den bi yerden daha alıyoduk unuttum adını

Deluxe almak yerine fifa points almak daha mantıklı bence, 40 hafta nedir ya.

Geri
Üst Alt