FIFA 16 Ana Konu

ee beyler oyun nasil ? iyimi kötümü anlatin bi yaw ? daha en gec iki gün bekleme mecburiyetindeyim :(

romanyalı lavuklar şimdiden başlamış cheating işine , yazılım üstadı mı bunlar nedir bu kardeşim

Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama oyun genel olarak FİFA 15'ten hızlı geldi bana...hatta biraz fazla hızlı gibi... Iki pasta gol pozisyonuna giriyorsun.

oyun degerlendirmesi yapan rtaslar fut mu yoksa baska mod mu oynuyonuz belirtirseniz fena olmaz

fut 16 oynamis olan varmi

Hem online hem tek oyunculu toplam 5-6 tane turnuva maçı yaptım hepsinin sonunda bu hatayı verdi, iki tanesinde de yenik saydı kazandığım halde. Bunun yüzünden saatlerdir coin de kazanamıyorum hayatımda etmediğim küfürleri ettim sinirden.

lynmAB.jpg

ql7VzB.jpg

Hepi topu bir boka yaramayan bir pack verecek kaç saattir deli ediyor beni. Vermemek için mi yapıyor anlamıyorum.

dünya cikma tarihi ayni. yani 24.09.2015
Nasil futu online oynuyorlar bende merak etim simdi :)
Pc ciler yine masa altindan kapmis beli ki.

PC için Japonya, Avustralya gibi ülkelerde 21.09'da çıktı. Biz de VPN programıyla lokasyonu bu ülkelere seçip oyuna giriyor, sonra da VPN kapatıyoruz. Bu şekilde gayet online oynayabilir, kariyer yapabilirsiniz. İşte 24'ünden sonra her ne yapacaksanız şimdiden yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
PC için Japonya, Avusturya gibi ülkelerde 21.09'da çıktı. Biz de VPN programıyla lokasyonu bu ülkelere seçip oyuna giriyor, sonra da VPN kapatıyoruz. Bu şekilde gayet online oynayabilir, kariyer yapabilir, işte 24'ünden sonra her ne yapacaksanız şimdiden yapabiliyorsunuz.
Hm saol bilgi için. 24 dünya çıkış tarihi lanse ediliyordu dergilerde nedense. Japonya gibi ülkeler dünya haritasında değil bunlar icin demek ki :)

Ps4 te oynadım full sürümü.Fifa 15ten görsel hiçbi farkı yok.Gameplayi biraz bozmuşlar.Paslar falan değişmiş.Pas hatası çok oluyor.Hızlı pas özelliğini ondan koymuşlar zaten.Extra bişey göremedim.Hemen almam.Şuan pahalı.Zaten ut oynamıyorum artık.

Geri
Üst Alt