FIFA 16 Ana Konu

Yaw beyler ben mi şaşırdım. Şuan Fifa 16'yı oynuyorum ama sanki grafiklerde bir gerileme var(ps4).

Sanki Fifa 15 daha net ve canlı bir görüntüsü vardı. Özellikle çim grafikleri sanki daha kötü. Anlayamadım...

Helal kardeş. Senin gibi GSli kalmadı. Çok değerli bi renkdaşımız zamanında Volkan, Topal gibi FBlilerle havaalanında foto çektirdi diye vicdan azabı duyardı, şimdiki GSCliler FBli topçulardan kadro yapıp foruma koyuyor. Nerde eski GSC ruhu?

Renkdaşımızı hatırlayalım:

SJa_ZQ30.png

https://www.gscimbom.com/forum/f123-euro-2012-a/icim-rahat-degil-68353/?

yine 1 almancı vakası

ne zaman kurtulucaz şunlardan ya

Quaresma yerine Lazar Markovic; Denayer yerine de Alves de iyi gider no doubt

Markovic ve Töre'yle oynadım Töre'yi daha çok beğendim. Belki çıktığı ilk maçta tam 3 tane penaltı aldırdığı için olabilir. Şu anki STSL kadrom şu:

Muslera
Cavanda - Franco - Semih - Caner
Oğuzhan - Selçuk
Töre - Sosa - Dzsudzsak
Eto'o​

Bir de fitness için 2 maçta bir oynadığım 76 ratingli Ligue 1 kadrom var. Son olarak Eto'o bir harika! 9 maç 12 gol 1 asist. Önce Burak düşünüyordum ama para yoktu şimdilik Eto'o alayım dedim ama şu an çok memnunum Burak'ı düşünmüyorum.

fifa 14 de forum olarak bayağı aktiftik. Pro club olsun turnuva olsun çoğu kişi katiliyordu. Bu seferde guzel organizasyonlar olursa iyi olur.

★★★★

Değerinin artmasını beklediğiniz, yatırım yapılması gereken oyuncu tavsiyesi var mı?

Nerede çıktı? Hangi site?

Markovic ve Töre'yle oynadım Töre'yi daha çok beğendim. Belki çıktığı ilk maçta tam 3 tane penaltı aldırdığı için olabilir. Şu anki STSL kadrom şu:

Muslera
Cavanda - Franco - Semih - Caner
Oğuzhan - Selçuk
Töre - Sosa - Dzsudzsak
Eto'o​

Bir de fitness için 2 maçta bir oynadığım 76 ratingli Ligue 1 kadrom var. Son olarak Eto'o bir harika! 9 maç 12 gol 1 asist. Önce Burak düşünüyordum ama para yoktu şimdilik Eto'o alayım dedim ama şu an çok memnunum Burak'ı düşünmüyorum.

Oha.. Ne zaman kurdun bu kadroyu anıl?

ulan daha bu aksam yada yarin cikiyor burada ...

--------------------------------------Ayi------------------------------------
GG------------------Junior----------------------Semih-----------------xxxx
---------------------------Mbia-------------Topal--------------------------
Nakoulma-------------------------Sosa--------------------------------Dzudsak
------------------------------------Burak-----------------------------------

stoper konyadan ve sol bek les. Ileride Ayinin yerine Muslera sol beke Caner Sosanin yerine Sneijder.

stoper konyadan ve sol bek les. Ileride Ayinin yerine Muslera sol beke Caner Sosanin yerine Sneijder.

Oynayanlar nasıl oynuyor renktaş?

yok daha neler musap

insan utanır

Oha.. Ne zaman kurdun bu kadroyu anıl?

EA Sports katalogdan şimdiye kadar hiç kullanmadığım coin boostların hepsini aldım. Zaten katalogda kullanmalık 60 bin coin falan birikmiş FIFA 13'ten beri. Onun sayesinde her maçtan sonra 600-700 coin gelmeye başladı 10 maç boyunca. Çünkü ilk 10x200'ü almışım. Sonra 1400-1450 gelmeye başladı, öyle coin kasabildim. Bir de kendimce güzel oyuncu olduğunu düşündüğüm non rare gold oyuncuları (selçuk, zieler, rafinha gibi) 350'den gördüğüm anda aldım sonra geceleri markette ürün sayısı azaldığından ihtiyacı olan 500-600'den koysan da alıyor, o şekilde trading yaptım. Arada transfer markete giriyorum, ihtiyacım olmayan bir oyuncu da olsa underrated gördüm mü alıyorum. Mesela an itibariyle 3k'ya Ben Arfa gördüm aldım hemen. Diğer Ben Arfa'lar 5k civarında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Değerinin artmasını beklediğiniz, yatırım yapılması gereken oyuncu tavsiyesi var mı?
TOTW 2'de olacak oyuncuları düşünebilirsin. Martial, Zouma, Giovinco, Higuain, Yunus Malli... Çünkü bunlar en çok pack açılacak olan bu hafta packlerde olmayacaklar. Ama seçim sana kalmış, mesela Giovinco TOTW2'de olmazsa zarar edersin vs. Martial bence kesin olacak, Zouma da öyle. Serie A'dan kimse olmayacağı için Higuain de olur tahminimce. Malli kesin olur. Giovinco 2 gol 1 asistle oynamış, diğerlerine göre daha riskli gibi.

Geri
Üst Alt