Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
fbliler kulubumden iceri giremez
Quaresma yerine Lazar Markovic; Denayer yerine de Alves de iyi gider no doubt
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbliler kulubumden iceri giremez
Helal kardeş. Senin gibi GSli kalmadı. Çok değerli bi renkdaşımız zamanında Volkan, Topal gibi FBlilerle havaalanında foto çektirdi diye vicdan azabı duyardı, şimdiki GSCliler FBli topçulardan kadro yapıp foruma koyuyor. Nerde eski GSC ruhu?
Renkdaşımızı hatırlayalım:
![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f123-euro-2012-a/icim-rahat-degil-68353/?
yine 1 almancı vakası
ne zaman kurtulucaz şunlardan ya
merkel uyandi renktas suriyeli ayagina bu durumculeri hepten shutlayacak yakinda
Quaresma yerine Lazar Markovic; Denayer yerine de Alves de iyi gider no doubt
Ne proxysi ne mafyatiki?Sahin kardes bakiyorum mafyatik islere girmissin, proxy, ruslar fln ne is?
Markovic ve Töre'yle oynadım Töre'yi daha çok beğendim. Belki çıktığı ilk maçta tam 3 tane penaltı aldırdığı için olabilir. Şu anki STSL kadrom şu:
Muslera
Cavanda - Franco - Semih - Caner
Oğuzhan - Selçuk
Töre - Sosa - Dzsudzsak
Eto'o
Bir de fitness için 2 maçta bir oynadığım 76 ratingli Ligue 1 kadrom var. Son olarak Eto'o bir harika! 9 maç 12 gol 1 asist. Önce Burak düşünüyordum ama para yoktu şimdilik Eto'o alayım dedim ama şu an çok memnunum Burak'ı düşünmüyorum.
ulan daha bu aksam yada yarin cikiyor burada ...
--------------------------------------Ayi------------------------------------
GG------------------Junior----------------------Semih-----------------xxxx
---------------------------Mbia-------------Topal--------------------------
Nakoulma-------------------------Sosa--------------------------------Dzudsak
------------------------------------Burak-----------------------------------
stoper konyadan ve sol bek les. Ileride Ayinin yerine Muslera sol beke Caner Sosanin yerine Sneijder.
ulan daha bu aksam yada yarin cikiyor burada ...
--------------------------------------Ayi------------------------------------
GG------------------Junior----------------------Semih-----------------xxxx
---------------------------Mbia-------------Topal--------------------------
Nakoulma-------------------------Sosa--------------------------------Dzudsak
------------------------------------Burak-----------------------------------
stoper konyadan ve sol bek les. Ileride Ayinin yerine Muslera sol beke Caner Sosanin yerine Sneijder.
Oha.. Ne zaman kurdun bu kadroyu anıl?
TOTW 2'de olacak oyuncuları düşünebilirsin. Martial, Zouma, Giovinco, Higuain, Yunus Malli... Çünkü bunlar en çok pack açılacak olan bu hafta packlerde olmayacaklar. Ama seçim sana kalmış, mesela Giovinco TOTW2'de olmazsa zarar edersin vs. Martial bence kesin olacak, Zouma da öyle. Serie A'dan kimse olmayacağı için Higuain de olur tahminimce. Malli kesin olur. Giovinco 2 gol 1 asistle oynamış, diğerlerine göre daha riskli gibi.Değerinin artmasını beklediğiniz, yatırım yapılması gereken oyuncu tavsiyesi var mı?
Oynayanlar nasıl oynuyor renktaş?