FIFA 16 Ana Konu

Ben PC icin indirdim, müthis aslinda PC'de de.

Fena değil ama kesinlikle yeni nesil konsollarda ki gibi değil. Kardeşim de PS4'te oynadım, ondan sonra PC'de oynayınca çok kötü geldi. Bir hevesle satın almıştım sonra öğrendim ki PC versiyonu PS3 ve PS4 arasında bir şürümmüş.

pc için kaça aldınız ? 120 civarında bulabilirsem alıcam

Hakan Delikanli Sende top fiziğinde bir tuhaflık hissettin mi(fifa) ? Pes oynadıktan sonra mı oldu bilmiyorum ama top fiziği çok garip gibi geldi bana.

En ucuz key nerden alabilirim?

En ucuz 35€ a buldum.

FIFA Soccer 16 Cd Key EA Origin
cogunda pre-order var..haydaaa ne yani saat tamm 0.00 da mi indirebilecem mi yani ? :D

Son düzenleme:
Bu sene gercekten futbol oynamak isteyen PES oynasin. Ben FIFAci olarak ikisini oynayacam. Ama PES inanilmaz gelismis.

Demoyu indirdim ben ps4'te platform hangisi? Birçok eksiği var hala Fifa'nın çok gerisinde bence. Çimler biraz düzelmiş ama hala gerçekçi değil halı gibi, şutlar acayip inanılmaz saçma bunu niye düzeltememişler anlamadım PES 13'te şutlar mis gibiydi bence, lisanslar yok hala, frikiklerde falan noktalı bişeyler çıkıyor hani yönü belirlemek için o da bok gibi. Pes 15'e göre çok daha gelişmiş bence de ama Fifa'ya göre hala çok geride. Adamlar lisansları bile almıyor sırf bu yüzden bu ibnetorlara para falan kazandırmam ben. Senelerce herkes PES oynadı zaten rakipsizdi neredeyse 12-13'e kadar ama adamlar bunu bile yapmıyor.

Benim anlamadığım konu Türkiye için neden ön sipariş açmadılar. Geçen iki sene ki oyunu hep playstore'den almıştım.

Aral Game ön siparişe koymuş. 216 lira olarak. Bana pahalı geldi.

Hemen nasıl bu kadroyu kurabildin ya, bana da öğretirsen sevinirim. :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24db3fbb7064452c5a2dc13e78f8a41e.jpg

Mesela adamın biri hemen al 700 seçenekli Torres koymuş. Böyle fırsatları gördün mü affetmeyeceksin. Normal bir Torres 3-4k arası. Direkt en az 2.5k kar, tertemiz.

Edit: Bak 10 dk sürmedi

0298bb06a03565be9218ec1ba60dedbd.jpg

Son düzenleme:
Bu sene gercekten futbol oynamak isteyen PES oynasin. Ben FIFAci olarak ikisini oynayacam. Ama PES inanilmaz gelismis.
Bu sene PES mi diyorsun? Son kararin mi? Bende almayi dusunuyorum ama karar veremedim.. Ikisini birden almam cunku..

Santra'dan hemen sonra gol yeme olayi yok artik FIFA 16'da.

Ayrica kalecilerde cok daha iyi 15'e göre.

Demoyu indirdim ben ps4'te platform hangisi? Birçok eksiği var hala Fifa'nın çok gerisinde bence. Çimler biraz düzelmiş ama hala gerçekçi değil halı gibi, şutlar acayip inanılmaz saçma bunu niye düzeltememişler anlamadım PES 13'te şutlar mis gibiydi bence, lisanslar yok hala, frikiklerde falan noktalı bişeyler çıkıyor hani yönü belirlemek için o da bok gibi. Pes 15'e göre çok daha gelişmiş bence de ama Fifa'ya göre hala çok geride. Adamlar lisansları bile almıyor sırf bu yüzden bu ibnetorlara para falan kazandırmam ben. Senelerce herkes PES oynadı zaten rakipsizdi neredeyse 12-13'e kadar ama adamlar bunu bile yapmıyor.
Ben PC'de indirdim Demo'yu. O kornerlerde fln noktalar cikmasi benim de hosuma gitmedi, ama full versiyon da onu kaldirabilirsin diye düsünüyorum.

Benim FIFA ile problemim oyuncu fizikleri, yani hareketleri ve genel anlamda oyunun oyun gibi gözükmesi. Ama tabi hala hastasiyim ve oynuyorum. PES beni bu acidan cok sasirtti. Yani bi FIFA'da sifira in Robben ile ve top geriye birak, birde PES'te aynisini dene, arada dagalar kadar fark var gerceklik anlaminda. Bi FIFA da Willian'in top sürmesine bak, birde PES'te bak. Ben cok basarili buluyorum acikcasi.

Ikisini de oynarim bol bol.

Lisans konusunda problem yok. O 2 hafta sonra fln patch ile düzeltilir, tüm ligler fln.

Fifa'da ki ara pası olayı bitmiş bi kere o çok iyi. Yani varda 15'le alakası yok gayet iyi olmuş. Şutlar çok iyi zaten, 2'li mücadeleler fiziğe bağlı gibi daha çok öyle hızlı adam basıp geçemiyor 15'te ki gibi, bi de en beğendiğim olay şu 15'te defanstan pat küt atınca top rakibe gidiyordu genelde yani adam defanstan uzaklaştırıyor rastgele kendi adamına geliyor ditek kontra. Şimdi bam güm ileri atılan topları çok rahat topluyorum. Yani defoları düzeltmişler ilk izlenimim 14 çok zordu 15 çok kolay ikisinin arası tutturulmuş gayet güzel adamlar çok emek veriyor. Full'ünü alınca anlaşılacak tabi asıl olay ama ilk izlenim çok iyi 3-4 maç demoda yaptım.

Geri
Üst Alt