Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ben PC icin indirdim, müthis aslinda PC'de de.Pes bu sene çok daha iyi fifa'dan, yalnız pc versiyonu kötü... XBOX 1 veya PS4 sahibiyseniz PES alın bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben PC icin indirdim, müthis aslinda PC'de de.Pes bu sene çok daha iyi fifa'dan, yalnız pc versiyonu kötü... XBOX 1 veya PS4 sahibiyseniz PES alın bence.
Ben PC icin indirdim, müthis aslinda PC'de de.
Nerden aldın?
VPN ile Meksika üzerinden girip Origin'den alırsan 120 civarına denk geliyor sanırım.pc için kaça aldınız ? 120 civarında bulabilirsem alıcam
Bu sene gercekten futbol oynamak isteyen PES oynasin. Ben FIFAci olarak ikisini oynayacam. Ama PES inanilmaz gelismis.
70 euro yerine 55 euroya aldim simdi. ama bi kösede duracak pazartesine kadar. Su sinavlar bitürlü bitmiyor be 3 aydir .
Bu sene gercekten futbol oynamak isteyen PES oynasin. Ben FIFAci olarak ikisini oynayacam. Ama PES inanilmaz gelismis.
Hemen nasıl bu kadroyu kurabildin ya, bana da öğretirsen sevinirim.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene PES mi diyorsun? Son kararin mi? Bende almayi dusunuyorum ama karar veremedim.. Ikisini birden almam cunku..Bu sene gercekten futbol oynamak isteyen PES oynasin. Ben FIFAci olarak ikisini oynayacam. Ama PES inanilmaz gelismis.
PESten kaynakli oldugunu düsünmüyorum. Top fiziginde zaten degisiklik oldu diye biliyorum.@Hakan Delikanli Sende top fiziğinde bir tuhaflık hissettin mi(fifa) ? Pes oynadıktan sonra mı oldu bilmiyorum ama top fiziği çok garip gibi geldi bana.
Ben PC'de indirdim Demo'yu. O kornerlerde fln noktalar cikmasi benim de hosuma gitmedi, ama full versiyon da onu kaldirabilirsin diye düsünüyorum.Demoyu indirdim ben ps4'te platform hangisi? Birçok eksiği var hala Fifa'nın çok gerisinde bence. Çimler biraz düzelmiş ama hala gerçekçi değil halı gibi, şutlar acayip inanılmaz saçma bunu niye düzeltememişler anlamadım PES 13'te şutlar mis gibiydi bence, lisanslar yok hala, frikiklerde falan noktalı bişeyler çıkıyor hani yönü belirlemek için o da bok gibi. Pes 15'e göre çok daha gelişmiş bence de ama Fifa'ya göre hala çok geride. Adamlar lisansları bile almıyor sırf bu yüzden bu ibnetorlara para falan kazandırmam ben. Senelerce herkes PES oynadı zaten rakipsizdi neredeyse 12-13'e kadar ama adamlar bunu bile yapmıyor.
Ben PC icin indirdim, müthis aslinda PC'de de.