- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
Rus psnden aldım ben. Dünden beri oynuyorum.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
? fut oynadinmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rus psnden aldım ben. Dünden beri oynuyorum.
Futda oynadım seasonsda simdi oynuyorum.? fut oynadinmi ?
Oyunun hızı çokmu artı demoya göre ? Hayır söyle lütfenFutda oynadım seasonsda simdi oynuyorum.
![]()
Demoda oyun yavaşdı bbu demodan farklı biraz hızlı. Bir oyuncuyla yardırmak zorlaşmış sanki.
Fut draft oynadım. Takımım kimyam iyi olmadığı için Messi bile doğru düzgün pas atamıyordu. Çok fazla pas hatası yaptım.
Yani demodaki gibi değil kesinlikle. Ama alıp gitme o kadar kolay degil. Mutlaka orta alan mücadelesi oluyor.Oyunun hızı çokmu artı demoya göre ? Hayır söyle lütfen![]()
Pace oyunundan çıkmış olsun yeterli benim için. 2 gün sonra pişmanlık duymam inşallahYani demodaki gibi değil kesinlikle. Ama alıp gitme o kadar kolay degil. Mutlaka orta alan mücadelesi oluyor.
Alıp gitmek yok. Çok fazla top kaybı oluyor paslaşmalarda. Kaleciler aslan parçasıMesala ben çok L1+üçgen yaparım oda 15 deki gibi değil.
Fut bu haliyle oynanacak gibi değil bana göre. Patch match bir şey yaparlar umarım.
neden??? vede hangi platform, if u dont mind
Pc'de oynuyorum ama bütün platformlarda aynı diye biliyorum. Yav böyle ne bileyim bir tuhaf oyun, pinpon mu oynuyoruz futbol mu belli değil, maçların %80'lik dilimi seri tek pasla geçiyor. Ayrıca pace'i gereğinden fazla düşürmüşler, draft oynuyorum Ronaldo Khedira'ya basıp geçemiyor, bir diğer sıkıntı ise atılan pasların neredeyse yarısı adamlara çarpıyor olması, bir noktadan sonra rahatsızlık veriyor.
Bunlara ek olarak top fiziği de bir garip, özellikle çaprazdan çekilen şutlar ışık hızında gidiyor top nerde diye ararken bir bakıyorsun gol olmuş, bazende aşırı yavaş gidiyor dengesiz tuhaf bir şey. Dediğim gibi tam tanımlayamıyorum top fiziğinde ki sıkıntıyı; böyle sanki script var hissi veriyor topun hareketleri.
Baslarda coin kasmak icin bu kadro'ya cöküyoruz..... FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
Her ikisinde söylediğim şeyler var. Fut drafta bende messi rakibimde ronaldo vardı. Öyle alsınsa gitsinde olmadı.sezons mu bu yahut fut mu yahut ikiside mi
Helal kardeş. Senin gibi GSli kalmadı. Çok değerli bi renkdaşımız zamanında Volkan, Topal gibi FBlilerle havaalanında foto çektirdi diye vicdan azabı duyardı, şimdiki GSCliler FBli topçulardan kadro yapıp foruma koyuyor. Nerde eski GSC ruhu?fbliler kulubumden iceri giremez
Helal kardeş. Senin gibi GSli kalmadı. Çok değerli bi renkdaşımız zamanında Volkan, Topal gibi FBlilerle havaalanında foto çektirdi diye vicdan azabı duyardı, şimdiki GSCliler FBli topçulardan kadro yapıp foruma koyuyor. Nerde eski GSC ruhu?
Renkdaşımızı hatırlayalım:
![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f123-euro-2012-a/icim-rahat-degil-68353/?