FIFA 16 Ana Konu

16 da pas oyunu güzel olmus
Sutlar biraz daha gerçege yakin
ama faul ve hucumların zorlasmasi asiri olmus
ara pas olayina girmiyorum dedigim gibi zaten imkansız

1:0 1:0 diye bitti benim bütün maçlar.

Bir maç hariç orada Fernandao öküzü bir tane kafayla çaktı Semihin feleği şaştı, bayağı gerçekçi oldu Semih yine ezilince :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Alıştıkça güzelleşiyor oyun, ama her türlü patch lazım.

Rakipten top çalmaya çalışırken bir tek ben mi zorlanıyorum (Clasic defending ile oynuyorum tactical değil)

her sene yeni versiyon mu çıkar ya.. eskiden arada bir alırdım ama artık demo indiriyorum.. maksat eş dost ile birkaç maç yapmak.. demo da gayet yeterli casual oyuncular için.. ps4'teki demo ile idare ediyorum..

bence bu fifa ve pes oyunları parayı çöpe atmak için müthiş fırsat.. bunlar kadar çabuk değersizleşen oyun yok.. pc'de korsan oynuyorsanız lafım yok.. sonuna kadar sömürün :)

758000 Endonezya Rupiah'sı yani 159 liraya aldım Endonezya hesabından.75 liraya da 1 yıllık psn aldım mı tamamdır :)

Ama ben hep Clasic oynuyorum yıllardır tactical ile oynayamadığım için :D Napcam şimdi bakayım alışırım belki.

Direk degistir olm, Skill-Games var Tacitcal Defending icin. Futboldan anliyorsan zaten cabuk alisirsin. Bir oyuncu ile alan savunmasi yapip digeri ile pres yapiyorsun olm realitede oldugu gibi, ne var bunda? O classic ile oynayanlar genelde pek futboldan cakmiyor yahu :D X basip Sabri gibi adam kovaliyorlar :D

O degilde, ben bu sene pek fazla FIFA oynamam. Ama turnuva fln yaparsaniz, bende varim. Iki turnuva yaptik forumca, ikisini kazandim. Artik birileri cikip kupayi elimden almali.

2kLknL.jpg

Yine şansımın tavan yaptığı anlar... 1100'e Sneijder :oley:

Benim pek hoşuma gitmedi ilk denemelerim de. 15'i almamıştım geçen sezon sadece arkadaşlar ile falan oynuyordum, 14 vardı bende en son ama 14 gameplay açısından bence daha güzeldi. 15 için pek bisey diyemem.

Zaten küçük kardeşime aldım, kendime almış olsaydım şimdi geri satmayı düşünürdüm.

Bence 15'ten daha güzel paylaşmayı daha seri yapabiliyorsun ve en önemlisi lob passlarda defanslar artık sacmalamiyor ha bide futbolcular birbiriyle çarpıştıklarinda kamyon çarparcasina yere düşüyordu onuda büyük oranda halletmisler, sadece kadın futbolu çok gereksiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2kLknL.jpg

Yine şansımın tavan yaptığı anlar... 1100'e Sneijder :oley:
Ben de dün 50k ile başlayıp 150k ile bitirdim. :D
3'e Leno, 7.5'e Mata, 1.7'ye Thiago Alcantara ve bikaç 4-5k'lık kârlar. :D

Ama 3100'e bi Aubameyang kaçırdım, 1100'e Bonucci, 8'den aza Jackson Martinez, 8'den aza Lacazette. :( Onları da alsam herhalde bi 350 falan olurdu.

Millet bilmem ronaldo lu kadroları ne çabuk kurmuş yahu. Dandik super lig kadroyu ancak kura bildim. Duran toplar olmasa gol yemeyecegim kolay kolay bu oyunda. Gol de zor buluyorum gerçigi. 2 kişiye karşı fena yamuldum ama vallahi :) 40 yılık fifa16cilardi sanki

fifa almak pismanliktir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt