- 26 Kasım 2012
- 179.780
- 242.551
- 5.688
pas oyunuysa futçular benden ders alacak demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 15'den zorluk acisinda pek bir degisim yok. Hala cok kolay bir oyun.aglayan cok olucak oyun yuzundencok zor olmus.33' dakikada bir arapi oyundan cikartirdim.Munih 4-0 Real.
Lewayla bir pozisyon yakalim 15de boyle poziyonu Lewa Costa fark etmezsizin surerek gole gidiyordum.Simdi eger defans getiryorsa rakibin mumkun degil gitmek.Mutlaka pas oyununa donmelisin.
pas oyunuysa futçular benden ders alacak demektir
Oyunu almadan sadece ticaret yaparak ancak böyle 2 kadro kurabildim. Son olarak TR kadrosuna Sneijder'i ekleyeceğim. 10k'ya düşürürsem 1 tane güzel olacak.
Bizim Yasini çok yavaş yapmışlar gibi geldi sanki bana.Oyuna az önce ilk defa oynadım fena değil. Ara paslar ciddi anlamda bitmiş. Kalecilerde gelişme var. 4-1-2-1-2 geri döndü diyebiliriz. Nakoulma ile oynayın yardırıyor. Denayer ile oynamak bayağı zevkli.
Bizim Yasini çok yavaş yapmışlar gibi geldi sanki bana.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bende de aynen STSL ve Ligue 1 rotasyonu var. Fransa ligi oyuncuları kalitesine göre oldukça uygun fiyatlardan gidiyor bence. BPL, Bundesliga ve BBVA sırf ilgi daha yoğun diye şişirilmiş fiyatlardan oluşuyor. Bu arada Sneijder'i dün gece 1k'ya alıp sattım 10k'ya bendeyken söyleseydin keşke
Şimdi size sorum: Matuidi'nin partneri Gonalons mu Lassana Diarra mı olmalı?
Burada Sneijder müthiş olmuş şu ana kadarda abartısız en iyi oyuncu oynadığım
10 - 11k'ya değer mi yani?
Sneijder'i nasıl 1k'ya aldın?Fransa ligi bence de gayet iyi, hem adamları paceli hem de fiyatlar uygun fakat bugün fiyatlar acayip yükseldi. 2 - 3k'ya aldığım adamlar 7 - 8k oldu.
Soruna gelecek olursak. İki kısa ile bence zorlanırsın biraz. O yüzden Gonalos'u tercih et.
Aynen öyle oldu. 2 gün önce 16k'dan giden Matuidi'ye burun kıvırırken bugün 26'ya zor kaptım.
Diarra-Mavuba ikilisi de kısa diye Gonalons'u aldım ilk. Tabi doğal olarak hantal kaldı biraz ama birkaç maç daha şans vereyim bari Matuidi ile daha iyi olur belki.
Sneijder'in ekran görüntüsü ise önceki mesajlarımda mevcut. Hatta keşke acele edip satmasaymışım, şu an markette sadece 2 tane Wes var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bayağı hayal kırıklığı yarattı bende, içine etmişler gerçekten. Mesela Hamit 74 değil miydi geçen sene o nasıl 77 olmuş yahu. Saçmalamışlar gerçektenmBen onu bayağı hızlı yapmıştım 88 acc 85 sprint speed gibi. Kovulduktan sonra düşürmüşler müthiş bir kart olacaktı hak ettiği ovr 78.
Bayağı hayal kırıklığı yarattı bende, içine etmişler gerçekten. Mesela Hamit 74 değil miydi geçen sene o nasıl 77 olmuş yahu. Saçmalamışlar gerçektenm
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk