FIFA 16 Ana Konu

Alves gıcık hehe

İşte ben de o yüzden onu almıyorum :D ama Semih de çabuk stoper olduğundan iyi kesicilik yapıyor. Sadece böyle Benteke, Lukaku, Bony tarzı ayı forvetler gelirse ikili mücadelede omuzla falan faulsüz top almak zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşte ben de o yüzden onu almıyorum :D ama Semih de çabuk stoper olduğundan iyi kesicilik yapıyor. Sadece böyle Benteke, Lukaku, Bony tarzı ayı forvetler gelirse ikili mücadelede omuzla falan faulsüz top almak zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Güçsüz kalıyor semih dediğin gibi biraz. Neyse idare edeceğiz artık semih ile

Fransiz kadrosu kuran varsa bi paylassin bakalim:)

★★★★

Güçsüz kalıyor semih dediğin gibi biraz. Neyse idare edeceğiz artık semih ile

Fenerli bir arkadasa karsi 3-4 mac yaptim, her macta da Fernandao ezdi bunu ikili mücadelelerde. Ayni gercekte oldugu gibi oyuna da yansitmislar Semihin ezikligini :D

1.72 GB'lik update var. Umarım oynanışı çok kurcalamamışlardır, bizim parçalının şort ve çorapları kırmızı-siyah-beyaz'dan biri yapmışlardır, üçüncü formayı da eklemişlerdir.

bu fut draft hediyeleri sonuna kadar mi kaliyor, yoksa degisecekmi bi gün ? Daha en son bi kac gün önce oynayabildim, bu sinavlardan dolayi. Bi P'tesi olsunda oyunun ifadesini alak :D

Fransiz kadrosu kuran varsa bi paylassin bakalim:)

★★★★

2kLbj0.jpg

Cavani güzel ama Lacazette harika, o yüzden trading yapıyorum fiyatları daha da uçmadan Cavani'yi satıp denk getirebilirsem 55-65k arası bir Lacazette kapmak niyetindeyim. Sonra tek eksik sağ kanada Lucas Moura. Stoperler de güzel ama can istenirse daha kuvvetli ikili oluşturmak amaçlı Perrin-Nkolou ikilisi de olur.

2kLbj0.jpg

Cavani güzel ama Lacazette harika, o yüzden trading yapıyorum fiyatları daha da uçmadan Cavani'yi satıp denk getirebilirsem 55-65k arası bir Lacazette kapmak niyetindeyim. Sonra tek eksik sağ kanada Lucas Moura. Stoperler de güzel ama can istenirse daha kuvvetli ikili oluşturmak amaçlı Perrin-Nkolou ikilisi de olur.

Daha mütevazı bir kadro yapayim bende benim coins yetmez bunlarin hepsine. Matuidi nasil?

★★★★

2kLbj0.jpg

Sen bir Fekiri dene adam Lacazette junior

Ula lacazette 60k mi vay annesini
Fiadlar ucmus bile

Daha mütevazı bir kadro yapayim bende benim coins yetmez bunlarin hepsine. Matuidi nasil?

★★★★

Matuidi çok iyi. Gerçek hayattaki gibi, tam bir box-to-box. Kadronun da eski hali şöyleydi:

Lavezzi - Ben Yedder - Ben Arfa
Diarra - Fofana
Mavuba
Ekotto - Kana Biyik - Morel - Konko
Riou
Ula lacazette 60k mi vay annesini
Fiadlar ucmus bile

60'a denk getirsen yine iyi 70-75'e bile alan var.

Son düzenleme:
Fifa 16 süper yav.Acayip begendim.Özellikle Pace faktörünün düsürülmesi harika olmus.Dzeko mesela oyunda harika. Fut Draft baya keyifli . 3 denemem oldu ilk denemem de 2. Macda elenmistim diger iki denememde 4 maci da alip packlerden sattigim seylerle yaklasik 50 k kar yaptim .Bir Packde bedava Fut Draft Token cikti .

En sonunda Ea adam akilli bir oyun yapti.

4-3-3 (4) Favori formasyonum sonra 4-4-2 geliyor

Geri
Üst Alt