- 12 Mayıs 2013
- 3.943
- 217
- 753
Türkiye liginden chedjou hariç stoper tasfiyesi alayım lütfen
Ben Semih'le oynuyorum memnunum ama Bruno Alves de olabilir eğer daha kuvvetli bir adam istiyorsan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alves gıcık heheBen Semih'le oynuyorum memnunum ama Bruno Alves de olabilir eğer daha kuvvetli bir adam istiyorsan.
Alves gıcık hehe
Güçsüz kalıyor semih dediğin gibi biraz. Neyse idare edeceğiz artık semih ileİşte ben de o yüzden onu almıyorumama Semih de çabuk stoper olduğundan iyi kesicilik yapıyor. Sadece böyle Benteke, Lukaku, Bony tarzı ayı forvetler gelirse ikili mücadelede omuzla falan faulsüz top almak zor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağ beke bowinga fena sayılmazburak yılmaz , semih kaya, gökhan zan , gerek sabri gerek hakan
Güçsüz kalıyor semih dediğin gibi biraz. Neyse idare edeceğiz artık semih ile
Fransiz kadrosu kuran varsa bi paylassin bakalim
★★★★
![]()
Cavani güzel ama Lacazette harika, o yüzden trading yapıyorum fiyatları daha da uçmadan Cavani'yi satıp denk getirebilirsem 55-65k arası bir Lacazette kapmak niyetindeyim. Sonra tek eksik sağ kanada Lucas Moura. Stoperler de güzel ama can istenirse daha kuvvetli ikili oluşturmak amaçlı Perrin-Nkolou ikilisi de olur.
Sen bir Fekiri dene adam Lacazette junior![]()
Cavani güzel ama Lacazette harika, o yüzden trading yapıyorum fiyatları daha da uçmadan Cavani'yi satıp denk getirebilirsem 55-65k arası bir Lacazette kapmak niyetindeyim. Sonra tek eksik sağ kanada Lucas Moura. Stoperler de güzel ama can istenirse daha kuvvetli ikili oluşturmak amaçlı Perrin-Nkolou ikilisi de olur.
Daha mütevazı bir kadro yapayim bende benim coins yetmez bunlarin hepsine. Matuidi nasil?
★★★★
Ula lacazette 60k mi vay annesini
Fiadlar ucmus bile
Akaminko pahalı olsada deydiğini söyleye bilirim. Saol.dossa JUNIOR , AKAMINKO