- 23 Kasım 2008
- 8.181
- 376
- 1.678
var sanki ya, ut maçlarında gol attıktan sonra belli bir süre rakip atak üstüne atak yapıyor defanstan çıkamıyorsun, pasların alakasız yerlere gidiyor
gibime geldi
Az da olsa çıldırtıyor diyosun he

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var sanki ya, ut maçlarında gol attıktan sonra belli bir süre rakip atak üstüne atak yapıyor defanstan çıkamıyorsun, pasların alakasız yerlere gidiyor
gibime geldi
Pek dediğin olay olmadı bende şimdiye kadar. Rakibin gücüne göre oyunda bende baskı altına giriyorum maç esnasında önde olursam ama bu rakibin taktik anlayışı ile alakalı birazda. Hucumsal anlamda ileriye çektikleri oluyor takımı. Press optionu da ekliyorlar birden. Sende doğal olarak ne oluyoruz birden diye paniklesip atak üstüne atak yige biliyorsun. Momentumu oyuncu ortaya çıkartıyor bence.var sanki ya, ut maçlarında gol attıktan sonra belli bir süre rakip atak üstüne atak yapıyor defanstan çıkamıyorsun, pasların alakasız yerlere gidiyor
gibime geldi
ps4 çü varsa gelsin çakim
15 varsa gel çakam sana 16 almadım daha.
Ayrıca 14'te öyle bi momentum vardı ki oyuncu kafa topuna falan çıkmıyordu kendi kalesine pas atıyorlardır ağzına ettimin ea'si. 15'te de var seasons'ta 10 maç falan yenilmeyince 1 pası atmak için 10 kere düşünmek gerekiyor hep alakasız yerlere. Ulan Walcott'un Kompany'nin üstünden kafa vurduğunu bile gördüm bu oyunda.
krdeşim 16ya gel çarpışalım. seker79 sanırım hesabım ekle pazartesi akşamı baqarım15 varsa gel çakam sana 16 almadım daha.
Ayrıca 14'te öyle bi momentum vardı ki oyuncu kafa topuna falan çıkmıyordu kendi kalesine pas atıyorlardır ağzına ettimin ea'si. 15'te de var seasons'ta 10 maç falan yenilmeyince 1 pası atmak için 10 kere düşünmek gerekiyor hep alakasız yerlere. Ulan Walcott'un Kompany'nin üstünden kafa vurduğunu bile gördüm bu oyunda.
Donanimda vardi boyle sikayetMaç bitiyor. Oyuncu puanlarının geleceği ekran gelmiyor, 1-2 dk bekledikten sonra EA sunucularıyla bağlantı kesildi, ana menüye aktarıyoruz diye hata veriyor. Sonra tekrar giriyorum DNF yaptın bundan sonra daha az coin alacaksın diyor. İnternette hiçbir sıkıntı yok. Bu şekilde kazandığım halde abartısız söylüyorum en az 10 maç yenik sayıldım. Hayır yenik sayılmayı da geçtim, istatistiğin içine sıçılmasını da geçtim, bir üst divisiona yükselmemi engelleyişini de geçtim, bari paramı ver. Para mara vermediği gibi bir de coin boost haklarım da birer birer azalıyor. Çok kafam bozuldu bu saçmalığa.
Var mı bu sorunu yaşayan benden başka?
![]()
Bu takimi kurup mucadeleye oyle baslayacam. 90.9k coinsim var. 1 haftanin kari ama pazarda alis veris 25 den sonra acildi.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
197k-3.75m arasi diyor.Bunlarin hepsine kaç coins istiyor?
★★★★
Ben karar veremedim. Siz bir öneri verin? İspanya mı İngiltere mi kurayım?
Ben karar veremedim. Siz bir öneri verin? İspanya mı İngiltere mi kurayım?
Aynen fiyatlar çok yüksek. Ben coins almadan cebelleşiyorum resmen.Premier lig acayip pahalı ya millet parayla mı coins alıyor anlamıyorum ben. Coins konusunda sıkıntı yoksa İngiltere ama normal oynuyorsan İspanya. Daha oyun yeni çıkmış 1 haftada hangi ara Dünya karması kadroları kuruyorlar merak ediyorum.
Asil amac germany kadro ama o kadar para yok o yuzden para kazanana kadar asil kadro fransiz rotasyon da Türkiye ligi yaparim.
★★★★
Parasına en uygun kadro Fransa. Sırf BPL ve Bundesliga diye fiyatlar aşırı overrated. Mesela 50k'ya aldığım Lacazette İngiltere'de olsa 80k'dan başlardı. (bkz: Sturridge)
Lacazette yi iyiye almissin 70k dan asagi bulamadim. Fiyatlar cok çabuk yükseliyor.
★★★★