FIFA 16 Ana Konu

Bu konsept oyuncu değiştirmek görevini nasıl yapacağız?

Bu transfer işleri ile hiç uğraşamam nedense. Cin gibi millet biliyor işi aslında ama zaman harcamak gerekir baya bununla. Bizimkisi maç başlat oyna ,coinslari biriktir, oyuncu ve saire al :)

Bu konsept oyuncu değiştirmek görevini nasıl yapacağız?

Yanlış hatırlamıyorsam konsept oyunculardan birini kadrona koyuyorsun (ucuzlardan seçin), ardından oyuncunun seçeneklerine girince markette ara vb. bir seçenek oluyor onu seçiyorsun. Satın alıp kadroya yerleştir diyorsun ve otomatik olarak konsept oyuncunun yerine satın aldığın aslı geliyor.

ben ligue 1 oyunculari ile 4 1 2 1 2 oynuyordum
tabi demo bile oynamadan ut ye başlayinca ilk zamanlar zorlanmama ragmen aksamadan div 6a ciktim
sonra aksamaya başladim
Ama sorun oynamakta degildi gol atamamaktaa idi
top en az %60 ile bende ama gol sayim max 2
sonra adamın teki geldi 5 sut atip mac boyu 5 gol atinca o sinirle tüm takimi satip
bundesliga kurdum 4 2 3 1 ile
su an maclarda 2 den az atmiyorum
4 2 3 1 in canını yiyim ya

Sınavların bugünden itibariyle bitmesinin ardından sokecem oyunu :D

tabi demo bile oynamadan ut ye başlayinca ilk zamanlar zorlanmama ragmen aksamadan div 6a ciktim
sonra aksamaya başladim
sonra adamın teki geldi 5 sut atip mac boyu 5 gol atinca o sinirle tüm takimi satip

3 cam olan mi RTas

sonra aksamaya başladim

433 (4) oynuyordum bende ve cokda iyi aslinda ama savunma anlaminda sayif kaliyordum.
Dedigin gibi 4231 sytemi ideal system gibi duruyor. hucumsal olarak tempoda biraz geri vites atmak gerekir ama daha dengeli duruyorsun savunmada resmen.
Ortalam 2-4 gol atip ortalam maximum 1 gol yigiyorum her mac bu system ile.

UT de pace in etkisi ne duzeyde?

4-1-2-1-2 (2) ideal sistem.

Pas oyunu üzerine kurulmus oyun o yuzden orta saha oyuncularinin birbirine yakin olmasindan dolayi 4-1-2-1-2 guzel sistem

Totw ne zaman belli oluyor du?

Ultimate teame yeni başladım ilk önce Türk milli takımını kuracam biraz coin yapmam lazım :D

Defans yapmak çok zor olmuş. En ufak bir pas hatasında top karşıya geçiyor. Güncelleme lazım.

Bu arada UT'da kurduğum TR kadrosu;

Muslera
Cavanda - Chedjou - Denayer - Caner
Mbia - Wesley - Meireles
Nani - Eto'o - Stoch

yok abi oyun baya zor geliyor, sanki ilk defa fifa oynuyorum

Geri
Üst Alt