- 29 Şubat 2012
- 13.306
- 1.264
- 1.328
Bu konsept oyuncu değiştirmek görevini nasıl yapacağız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konsept oyuncu değiştirmek görevini nasıl yapacağız?
Bu transfer işleri ile hiç uğraşamam nedense. Cin gibi millet biliyor işi aslında ama zaman harcamak gerekir baya bununla. Bizimkisi maç başlat oyna ,coinslari biriktir, oyuncu ve saire al![]()
ben ligue 1 oyunculari ile 4 1 2 1 2 oynuyordum
tabi demo bile oynamadan ut ye başlayinca ilk zamanlar zorlanmama ragmen aksamadan div 6a ciktim
sonra aksamaya başladim
Ama sorun oynamakta degildi gol atamamaktaa idi
top en az %60 ile bende ama gol sayim max 2
sonra adamın teki geldi 5 sut atip mac boyu 5 gol atinca o sinirle tüm takimi satip
bundesliga kurdum 4 2 3 1 ile
su an maclarda 2 den az atmiyorum
4 2 3 1 in canını yiyim ya
ben ligue 1 oyunculari ile 4 1 2 1 2 oynuyordum
tabi demo bile oynamadan ut ye başlayinca ilk zamanlar zorlanmama ragmen aksamadan div 6a ciktim
sonra aksamaya başladim
Ama sorun oynamakta degildi gol atamamaktaa idi
top en az %60 ile bende ama gol sayim max 2
sonra adamın teki geldi 5 sut atip mac boyu 5 gol atinca o sinirle tüm takimi satip
bundesliga kurdum 4 2 3 1 ile
su an maclarda 2 den az atmiyorum
4 2 3 1 in canını yiyim ya
Pek yok gibi. Çok ağır savunma oyuncusu kunlanmadigin sürece pace oyunculara geçiş yok.UT de pace in etkisi ne duzeyde?
Hangisi oluyor bu. Kanatlı versionumu?4-1-2-1-2 (2) ideal sistem.
Pas oyunu üzerine kurulmus oyun o yuzden orta saha oyuncularinin birbirine yakin olmasindan dolayi 4-1-2-1-2 guzel sistem
Hangisi oluyor bu. Kanatlı versionumu?
Hangisi oluyor bu. Kanatlı versionumu?
Bir deneyim hele. Saol. 4231 iyi ama hucumda yavaş çoğalıyor takım biraz.Ben kanatsiz versiyonu ile oynuyorum
yok fifanin taktigine göre olan 4 2 3 1 degil3 cam olan mi RTas