FIFA 16 Ana Konu

Mis gibi Serie A kadrosu da kurulur he aslında baya iyi topçular geldi bu sene.

Fiyatlar çok yüksek. Böyle olunca oyunu aldığıma pişman oluyorum.

Talha Küllü Avusturya liginden Salzburgdan Jonathan Soriano tam 4 gol atmis,takimida 4-2 yenmis.Buyuk ihtimal yedek olsa bile totv 3 secilecek.
Arkadasin karti normal altin olanindan suan piyasada 350-400 fazlaca var.Sence degerlenirmi ?

cfa3a7206a815de838aababea6602987.jpg

1bae5c8f7ddce9a1a1a87ba467d7d39b.jpg

800 aldigimi 2000 az once satdim. 12 tanesini yeniden satisa koydum. 6 tanede stok var. Aslinda 800-900 leri toplaya bilsem hepsini pazarda kitlik yarata bilirim :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tottenhamdan Harry Kane var aslında onun uzerine oynayacaktimda fiyati oldukca fazla,Gomezi 800-850 topladim.200 altin zararina quick sell yapariz.

@Talha Küllü Avusturya liginden Salzburgdan Jonathan Soriano tam 4 gol atmis,takimida 4-2 yenmis.Buyuk ihtimal yedek olsa bile totv 3 secilecek.
Arkadasin karti normal altin olanindan suan piyasada 350-400 fazlaca var.Sence degerlenirmi ?

Oyuncunun ne kadar popüler olduğu da önemli. Kesin kâr yaparsın bence ama minimum olur. Soriano popüler değil çünkü. Alan neden alır? İspanyol olduğu için. Ama ondan daha iyi İspanyol forvetler var Torres gibi.
Mario Gomez baya riskli bu arada. Derbide atmış olabilir ama bi forvet için 2 gol çok da önemli sayılmayabiliyor özellikle 5 büyük ligde atılmadıysa.

Bence bu hafta en yüksek şansı olan (ucuz) kartlar: Mustafi, Digne, Volland, Ben Arfa, Lamela, Soriano.
Mustafi güzel bi yatırım olabilir, BBVA'den ve Alman. Ben Arfa 5* skiller olduğu için her zaman alıcısı olur. En risksizler bu ikisi bence.

Oyuncunun ne kadar popüler olduğu da önemli. Kesin kâr yaparsın bence ama minimum olur. Soriano popüler değil çünkü. Alan neden alır? İspanyol olduğu için. Ama ondan daha iyi İspanyol forvetler var Torres gibi.
Mario Gomez baya riskli bu arada. Derbide atmış olabilir ama bi forvet için 2 gol çok da önemli sayılmayabiliyor özellikle 5 büyük ligde atılmadıysa.

Bence bu hafta en yüksek şansı olan (ucuz) kartlar: Mustafi, Digne, Volland, Ben Arfa, Lamela, Soriano.
Mustafi güzel bi yatırım olabilir, BBVA'den ve Alman. Ben Arfa 5* skiller olduğu için her zaman alıcısı olur. En risksizler bu ikisi bence.
Gomeze çok fazla girdim sanki :) birini 2000 e aninda satdiğim için heveslendim. Ama ucuza aldım :)
Senin önerdiğin kartlardanda ucuza stoklayayim.
Dün tüm gün kontratlar güzel gidiyordu pazartesi olduğundanmı sabahdan çok az sata bildim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir oyuncu totw olması ..rare card da niye etkinlik ediyor fiyat açısından ?

Sırf iyi oynadı ve millet birden hevesiyle aldı için mı ?

41212(2) beğendim.

Tavsiye ederim.
Şimdiye kadar hangi formasyonu beğendiniz?

Bir oyuncu totw olması ..rare card da niye etkinlik ediyor fiyat açısından ?

Sırf iyi oynadı ve millet birden hevesiyle aldı için mı ?
o hafta packlerden sadece raresi cikiyor normal karti cikmiyormus eger kart cikmazsa ve talep varsa dogal olarak fiyati kalkiyor iste.
Gomez,Digne,Ben Arfa,Mustafi ve Vollanda 50k para yatirdim.

Bu gün sabah 1 packi campanion verdi 3 tane packde oyun on siparisi icin geldi.ama iyi bir sey cikmadi.

Geri
Üst Alt