- 8 Mayıs 2009
- 17.805
- 5.261
- 2.323
Mis gibi Serie A kadrosu da kurulur he aslında baya iyi topçular geldi bu sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hafif sonbahar esintisinin değdiği ve o ince soğukluğu hissedeceğin yatağına yat.Ben karar veremedim. Siz bir öneri verin? İspanya mı İngiltere mi kurayım?
Allah razı olsun başkanım. Hidayete erdim.hafif sonbahar esintisinin değdiği ve o ince soğukluğu hissedeceğin yatağına yat.
totw 3 Gomez secilirmi ?
Mis gibi Serie A kadrosu da kurulur he aslında baya iyi topçular geldi bu sene.
@Talha Küllü Avusturya liginden Salzburgdan Jonathan Soriano tam 4 gol atmis,takimida 4-2 yenmis.Buyuk ihtimal yedek olsa bile totv 3 secilecek.
Arkadasin karti normal altin olanindan suan piyasada 350-400 fazlaca var.Sence degerlenirmi ?
Gomeze çok fazla girdim sankiOyuncunun ne kadar popüler olduğu da önemli. Kesin kâr yaparsın bence ama minimum olur. Soriano popüler değil çünkü. Alan neden alır? İspanyol olduğu için. Ama ondan daha iyi İspanyol forvetler var Torres gibi.
Mario Gomez baya riskli bu arada. Derbide atmış olabilir ama bi forvet için 2 gol çok da önemli sayılmayabiliyor özellikle 5 büyük ligde atılmadıysa.
Bence bu hafta en yüksek şansı olan (ucuz) kartlar: Mustafi, Digne, Volland, Ben Arfa, Lamela, Soriano.
Mustafi güzel bi yatırım olabilir, BBVA'den ve Alman. Ben Arfa 5* skiller olduğu için her zaman alıcısı olur. En risksizler bu ikisi bence.
o hafta packlerden sadece raresi cikiyor normal karti cikmiyormus eger kart cikmazsa ve talep varsa dogal olarak fiyati kalkiyor iste.Bir oyuncu totw olması ..rare card da niye etkinlik ediyor fiyat açısından ?
Sırf iyi oynadı ve millet birden hevesiyle aldı için mı ?
ben 4-2-3-1 oynarim hep.41212(2) beğendim.
Tavsiye ederim.
Şimdiye kadar hangi formasyonu beğendiniz?