FIFA 16 Ana Konu

Bundesliga kadrom
Sommer
Opare Nastasic OmerToprak Wendell
Castro Junuzovic
Volland Hakan Kostic
Kruse

Kruseden normalde mmenun degilim aslinda oyunuma katki saglamiyor
Ama son vuruslari cok iyi
ve de kornerden deli gibi gol attiriyor bana
Bir de Hakan Cok agir, seri bir amc alicam fiyatlar düşünce
Chupo-Moting var amc de hakandan daha iyi ama hakanı frikik ara pas ve kornerler icin oynatiyorum
Kostic n1
Bu arada oyunda pace in etkisi bir tek L2 yi güzel kullanan adamlarda oluyor hiç etkisi yok diyemeyiz
Ben de l2 yi cok efektif kullanamiyorum anca genis alanda calim atarken ama dar alanda malesef

yok fifanin taktigine göre olan 4 2 3 1 degil
bizim bildigimiz 4 2 3 1
lw rw st amc 2 mc

Cok hantal geldi bana nedense ..ve bazen cok pres yiyorsun...sanki takım öne çıkamıyor gibi.

Çift forvet etkili FIFA 16 da ...ayrıca kompakt orta saha.

4312 veya 41212(CM li) tavsiye ederim.

Beyler ceza sahası 'nin yakına geldim an vuruyorum... 90% giriyor.

Bammmmmmm diye giriyor sanki shot power 99 xD

Shot Power baya önemli F16 da

Cok hantal geldi bana nedense ..ve bazen cok pres yiyorsun...sanki takım öne çıkamıyor gibi.

Çift forvet etkili FIFA 16 da ...ayrıca kompakt orta saha.

4312 veya 41212(CM li) tavsiye ederim.

dedigin taktige karsi en az 1 dmc li bi kadro geldiginde oyun sıkısıyor ve resmen sıkıcı bir hal aliyor
al gülüm ver gülüme dönüyor
O pres yeme olayını farkettim bende ama cözümünü cabuk buldum neyseki

4-3-3
lw-st-rw
cm-cdm-cm

Fransa ligi kadrosu kurmaya çalışıyorum. Fiyatlar çok uçuk 60k para vardı anca Matuidi,Verrati ve Kurzawa'yı alabildim.

4-3-3
lw-st-rw
cm-cdm-cm

Fransa ligi kadrosu kurmaya çalışıyorum. Fiyatlar çok uçuk 60k para vardı anca Matuidi,Verrati ve Kurzawa'yı alabildim.

O zaman para kaldıysa gerisini adını hatırlamadığım Fransız kel bir kaleci, Yanga M'Biwa, Kana-Biyik, Diarra (CM), Ben Yedder ile falan doldurabilirsin max 10k lazım.

oyunu aldığım gibi d1e çıkmayı planlıyorum
allah nasip edecek inŞ

Genel olarak Oyunu cok begendim, Lakin Foul olayi cok kötü olmus.

Cok kolay foul oluyor...deliriyorum...en ufak temas da Inzahgi gibi yere atiyorlar kendilerini oyuncular...ve FOUL. Buna ilaveten cok kolay sari kart cikiyor. Futbol dedin , sert ve temas oyunu dur!

Parama yazık oldu aga...

Ben beğenmedim. Oyuncular aşırı hantal , oyun çok hızlı. Rakip 2-3 pas ile pozisyona giriyor...

Fifa 15 bana çok daha akıcı geliyor. Pas oyunu 15'te daha iyi. Hiç beğenmedim açıkcası. Ayrıca bizim parçalı şortlar sayesinde Oyun benim için bitmiştir...

Parama yazık oldu aga...

Ben beğenmedim. Oyuncular aşırı hantal , oyun çok hızlı. Rakip 2-3 pas ile pozisyona giriyor...

Fifa 15 bana çok daha akıcı geliyor. Pas oyunu 15'te daha iyi. Hiç beğenmedim açıkcası. Ayrıca bizim parçalı şortlar sayesinde Oyun benim için bitmiştir...

Şu yorumları gördükçe iyi ki almamısım diyorum :)

Fifa 16 almayın pişmaniye olursunuz diye burada boşa yazmadık.

Vallah öyle oldu hocam. Neyse hiç olmadı takas ederim başka bir oyunla

En mantıklısı bu ara orjinal futbol oyunu almak doğru değil.Peste zaten 2013 den beri iyi değil.Firmalar artık oyunun verdiği eğlenceden çok ut modu gibi modlardan getireceği paraya bakıyor.

Geri
Üst Alt