FIFA 16 Ana Konu

var sanki ya, ut maçlarında gol attıktan sonra belli bir süre rakip atak üstüne atak yapıyor defanstan çıkamıyorsun, pasların alakasız yerlere gidiyor

gibime geldi
Pek dediğin olay olmadı bende şimdiye kadar. Rakibin gücüne göre oyunda bende baskı altına giriyorum maç esnasında önde olursam ama bu rakibin taktik anlayışı ile alakalı birazda. Hucumsal anlamda ileriye çektikleri oluyor takımı. Press optionu da ekliyorlar birden. Sende doğal olarak ne oluyoruz birden diye paniklesip atak üstüne atak yige biliyorsun. Momentumu oyuncu ortaya çıkartıyor bence.

ps4 çü varsa gelsin çakim

ps4 çü varsa gelsin çakim

15 varsa gel çakam sana 16 almadım daha.

Ayrıca 14'te öyle bi momentum vardı ki oyuncu kafa topuna falan çıkmıyordu kendi kalesine pas atıyorlardır ağzına ettimin ea'si. 15'te de var seasons'ta 10 maç falan yenilmeyince 1 pası atmak için 10 kere düşünmek gerekiyor hep alakasız yerlere. Ulan Walcott'un Kompany'nin üstünden kafa vurduğunu bile gördüm bu oyunda.

Son düzenleme:

Ayrıca 14'te öyle bi momentum vardı ki oyuncu kafa topuna falan çıkmıyordu kendi kalesine pas atıyorlardır ağzına ettimin ea'si. 15'te de var seasons'ta 10 maç falan yenilmeyince 1 pası atmak için 10 kere düşünmek gerekiyor hep alakasız yerlere. Ulan Walcott'un Kompany'nin üstünden kafa vurduğunu bile gördüm bu oyunda.

FIFA nin Kurallari

1. Yeni FIFA cikdi an, eski FIFA oynanmaz.
2. Kizlari yaninda FIFA hakkinda konusulmaz.
3. Yeni FIFA cikdi an, eski FIFA oynanmaz.

krdeşim 16ya gel çarpışalım. seker79 sanırım hesabım ekle pazartesi akşamı baqarım

Maç bitiyor. Oyuncu puanlarının geleceği ekran gelmiyor, 1-2 dk bekledikten sonra EA sunucularıyla bağlantı kesildi, ana menüye aktarıyoruz diye hata veriyor. Sonra tekrar giriyorum DNF yaptın bundan sonra daha az coin alacaksın diyor. İnternette hiçbir sıkıntı yok. Bu şekilde kazandığım halde abartısız söylüyorum en az 10 maç yenik sayıldım. Hayır yenik sayılmayı da geçtim, istatistiğin içine sıçılmasını da geçtim, bir üst divisiona yükselmemi engelleyişini de geçtim, bari paramı ver. Para mara vermediği gibi bir de coin boost haklarım da birer birer azalıyor. Çok kafam bozuldu bu saçmalığa.

Var mı bu sorunu yaşayan benden başka?
Donanimda vardi boyle sikayet

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6ab005b553cb7cf56f55b4fb60c509dc.jpg

Bu takimi kurup mucadeleye oyle baslayacam. 90.9k coinsim var. 1 haftanin kari ama pazarda alis veris 25 den sonra acildi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben karar veremedim. Siz bir öneri verin? İspanya mı İngiltere mi kurayım?

Asil amac germany kadro ama o kadar para yok o yuzden para kazanana kadar asil kadro fransiz rotasyon da Türkiye ligi yaparim.

★★★★

Ben karar veremedim. Siz bir öneri verin? İspanya mı İngiltere mi kurayım?

Premier lig acayip pahalı ya millet parayla mı coins alıyor anlamıyorum ben. Coins konusunda sıkıntı yoksa İngiltere ama normal oynuyorsan İspanya. Daha oyun yeni çıkmış 1 haftada hangi ara Dünya karması kadroları kuruyorlar merak ediyorum.

Premier lig acayip pahalı ya millet parayla mı coins alıyor anlamıyorum ben. Coins konusunda sıkıntı yoksa İngiltere ama normal oynuyorsan İspanya. Daha oyun yeni çıkmış 1 haftada hangi ara Dünya karması kadroları kuruyorlar merak ediyorum.
Aynen fiyatlar çok yüksek. Ben coins almadan cebelleşiyorum resmen.

Asil amac germany kadro ama o kadar para yok o yuzden para kazanana kadar asil kadro fransiz rotasyon da Türkiye ligi yaparim.

★★★★

Parasına en uygun kadro Fransa. Sırf BPL ve Bundesliga diye fiyatlar aşırı overrated. Mesela 50k'ya aldığım Lacazette İngiltere'de olsa 80k'dan başlardı. (bkz: Sturridge)

Parasına en uygun kadro Fransa. Sırf BPL ve Bundesliga diye fiyatlar aşırı overrated. Mesela 50k'ya aldığım Lacazette İngiltere'de olsa 80k'dan başlardı. (bkz: Sturridge)

Lacazette yi iyiye almissin 70k dan asagi bulamadim. Fiyatlar cok çabuk yükseliyor.

★★★★

Lacazette yi iyiye almissin 70k dan asagi bulamadim. Fiyatlar cok çabuk yükseliyor.

★★★★

3 gün önce 14k'ya pahalı dediğim Matuidi'yi bir gün sonra 22k'ya zor aldım. 2 gün geçti şu an da 30k'yı geçti fiyatı. Günden güne acayip artıyor fiyatlar. FIFA 15 olmadığı için 2012'de kurduğum UT'yi bu yıl devam ettiremedim, yine aynı sebepten ayın 17'sinde web app'e başlayamadım. Daha o zamandan başlayabilseydim Lucas Moura, Pastore'yi falan da rahatlıkla katabilirdim kadroya.

Geri
Üst Alt