FIFA 16 Ana Konu

1500-1800 hic bulamadim tum acik artirimlar 2400-2500 den yukarida bitiyor.

renktas bazıları başlangıc teklifini en düşük olan 650den değil de 1500den falan başlatıyor , onlara ilk teklifi yapmaya çalış ya da 1500 veren varsa atıyorum son saniyeye kadar bekle , tek teklifle alma şansın oluyor

ama 650den başlayanlara 4-5 kişi nöbet tuttuğundan her türlü yükseliyor buy now fiyatına kadar

yL50l9.png

ca439eb4357e623bf13442990068993e.jpg

1 ligte 7'de 7 yaptım ama buradan veriyordum az kalsın şampiyonluğu... 2 maç üst üste rahat yenebilecegim adamlar karşısında bir türlü gol bulamayınca full atak yapip kontradan zaten yiyiyorum garanti her maç... Benzema vardı her iki adamda ilginçtir Benzema olan kadrolara karşı kötü oynuyorum genelde neyse son maç girdim bi bjk'li kadro full bronz tabi aha dedim çıkacak son maç hileci gelince genelde lig sonlanıyor ve şampiyonluk şansın elinden alınıyor. Neyse ki kendi kalesine attı da öyle çıktı. Tüm emeklerime yazık olacaktı...

91ee596561988a38c7c1d54e60703637.jpg

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim. 3 maçtır oyun bana maç sonları coin vermiyor ve kazandığım puanları işlemiyor neden biliyor musunuz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim. 3 maçtır oyun bana maç sonları coin vermiyor ve kazandığım puanları işlemiyor neden biliyor musunuz ?

fazla dnf olunca yapıyor

ayarlar-profil-sil kısmına gel fut squad update dosyasını sil sonra logout yap modemi resle

tekrar oyunu aç ultiamte teame gir kadroyu indir ve dene derim

fazla dnf olunca yapıyor

ayarlar-profil-sil kısmına gel fut squad update dosyasını sil sonra logout yap modemi resle

tekrar oyunu aç ultiamte teame gir kadroyu indir ve dene derim

Sildikten sonra tekrar sorunsuz kadroyu indirebilirim değil mi ?

aguero ile sanchez cektim ...

sattim... satmaz olaydim bok cikmadi ondan sonra

Maç girişi geçici kapatılmış. 16'yı yeni aldım. Ne demek oluyo bu

Geri
Üst Alt