Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.837
- 11.035
- 2.338
yerden şutlar epey etkili
2016 da öldürmüstüler yerden sutlari.
2015 hep yerden atardim.
simdi düzelmis gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerden şutlar epey etkili
2016 da öldürmüstüler yerden sutlari.
2015 hep yerden atardim.
simdi düzelmis gibi.
cok iyi calisan bir bilgisayarim var.
gta 5 bile cok iyi ayarlarla oynayabildim.
simdi bi fifa oynamak icin ps4 veya xbox almakta biraz sacmalik gibi.
aslinda ea degil ati/amd ye kizmak lazim ekran karti 2012 den, onun icin bakim yapmiyorlar.
yani sürücü icin ugrasmiyorlar durum bundan ibaret.
türkçe destekli oluyor mu o zaman renktaşım? birde online olunca net olmayınca kariyeri bile oynayamıyorsun dediler doğru mudur?
225 ₺ futbol oyunu mu olur lan vicdansızlar![]()
Evet pc platform.Pc de mi oynuyosun ?
Pes 2016'yı denemiş miydiniz?Fifa 17 demosunu oynadım Pes 17'yi de dün gece denedim Pes 17 daha iyi gibi geldi bu sefer.
Pes 2016'yı denemiş miydiniz?
Yok yani pes 16 ile 17 arasındaki farkı gözlemlemişsindir diye sordum, ben 17'nin demosunda sadece 2 maç yaptım, oyunanışı, fiziği vs gerçekten geliştirip sürmüşler piyasaya.Denedim Fifa 16 daha iyidi ama bence Pes 16'ya göre
Yok yani pes 16 ile 17 arasındaki farkı gözlemlemişsindir diye sordum, ben 17'nin demosunda sadece 2 maç yaptım, oyunanışı, fiziği vs gerçekten geliştirip sürmüşler piyasaya.
Aynen katılıyorum, ama lisans konusunda fecaat bu sene. Oyunda 3-4 adam akıllı takım dışında lisanslı takım yok. O da çok ucuz bir hava katıyor. Sanıyorum bu sene lisans parasını oyunu kırmasınlar diye Denuvo'ya yatırmışlar.15 çok kötüydü, 16'da biraz daha gerçekçi yapmışlardı ama eksikleri vardı onları büyük ölçüde kapatmışlar.
Atmosfer daha gerçekçi olmuş, diğer peslerin aksine saçma sapan pozisyonlar pek olmuyor o yönü güzel, Oyuncu hareketleri, toplara müdahaleler, ikili mücadeleler daha gerçekçi geldi 16'nın aksine.
Evet pc platform.
Ben Aralgame'de gördüm 225 ₺ yazıyordu. Dediğin siteye bakayım bir, bu sene Pes oynayamayacağız belli oldu, ya orijinal Fifa alacağım yada 2016 myClub'a devam.Ben gamebayiden 115 liraya sipariş verdim.İstersen oradan alabilirsin.Site sağlam bir yer daha öncesine silkroad online için silk gold falan alıyordum.
Ben Aralgame'de gördüm 225 ₺ yazıyordu. Dediğin siteye bakayım bir, bu sene Pes oynayamayacağız belli oldu, ya orijinal Fifa alacağım yada 2016 myClub'a devam.