FIFA 17 Ana Konu

L2 ile top saklama ozelligi yeni degil 16 da da vardi sahanin her yerinde yapilabiliyordu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konsol dünyasına PS4 Pro ile adım atayım diyorum ama, bazı çekincelerim var. Bu PS4 için sadece upgrade anlamında bir ürün çıkışı ve XBox Scorpio projesi biraz kafamı karıştırıyor. Fikir verebilecek olan var mı? :confused:

cok iyi calisan bir bilgisayarim var.
gta 5 bile cok iyi ayarlarla oynayabildim.
simdi bi fifa oynamak icin ps4 veya xbox almakta biraz sacmalik gibi.
aslinda ea degil ati/amd ye kizmak lazim ekran karti 2012 den, onun icin bakim yapmiyorlar.
yani sürücü icin ugrasmiyorlar durum bundan ibaret.

renktaşım evde "monster" canavarı var ona rağmen ps4'de oynuyorum. ps4 ve güzel bir tv ile oynamanı tavsiye ederim bu kadar fark olacağına inanmıyordum eskiden ama görünce anladım.

Dün gece baya bir oynadık evde. Baya güzel olmuş işte. Ama doğru kamera açısını bir bulamadım bir türlü :(

Topu saklama olayı da değişmiş arkadaşlar ya :) bukadar etkili değildi bence.

225 ₺ futbol oyunu mu olur lan vicdansızlar :(

Fifa 17 demosunu oynadım Pes 17'yi de dün gece denedim Pes 17 daha iyi gibi geldi bu sefer.

Çimler rezalet olmuş. Fifa nın o gerçekçi maç atmosferi kalmamış artık.

Denedim Fifa 16 daha iyidi ama bence Pes 16'ya göre
Yok yani pes 16 ile 17 arasındaki farkı gözlemlemişsindir diye sordum, ben 17'nin demosunda sadece 2 maç yaptım, oyunanışı, fiziği vs gerçekten geliştirip sürmüşler piyasaya.

Yok yani pes 16 ile 17 arasındaki farkı gözlemlemişsindir diye sordum, ben 17'nin demosunda sadece 2 maç yaptım, oyunanışı, fiziği vs gerçekten geliştirip sürmüşler piyasaya.

15 çok kötüydü, 16'da biraz daha gerçekçi yapmışlardı ama eksikleri vardı onları büyük ölçüde kapatmışlar.

Atmosfer daha gerçekçi olmuş, diğer peslerin aksine saçma sapan pozisyonlar pek olmuyor o yönü güzel, Oyuncu hareketleri, toplara müdahaleler, ikili mücadeleler daha gerçekçi geldi 16'nın aksine.

15 çok kötüydü, 16'da biraz daha gerçekçi yapmışlardı ama eksikleri vardı onları büyük ölçüde kapatmışlar.

Atmosfer daha gerçekçi olmuş, diğer peslerin aksine saçma sapan pozisyonlar pek olmuyor o yönü güzel, Oyuncu hareketleri, toplara müdahaleler, ikili mücadeleler daha gerçekçi geldi 16'nın aksine.
Aynen katılıyorum, ama lisans konusunda fecaat bu sene. Oyunda 3-4 adam akıllı takım dışında lisanslı takım yok. O da çok ucuz bir hava katıyor. Sanıyorum bu sene lisans parasını oyunu kırmasınlar diye Denuvo'ya yatırmışlar.

Ben gamebayiden 115 liraya sipariş verdim.İstersen oradan alabilirsin.Site sağlam bir yer daha öncesine silkroad online için silk gold falan alıyordum.
Ben Aralgame'de gördüm 225 ₺ yazıyordu. Dediğin siteye bakayım bir, bu sene Pes oynayamayacağız belli oldu, ya orijinal Fifa alacağım yada 2016 myClub'a devam.

Geri
Üst Alt