FIFA 17 Ana Konu

birsuru untradlable oyuncun var sanirim ilk basta onlari sutlaya bilirsin mesela, bes para etmezler.:D
bide hediye paket aliyorsun ilk girdiginde web appe

webappden aldim herseyi. Telefon icin app ciktigini bilmiyordum, haftaya cikar diye düsündüm :D . Hadi bakam brons lari veriyoz :D

Bizim takımı kurdum tek eksik Carole belki bir de Sinan'ı alırım.

Daha sonra kalan parayla Portekiz Ligi kurdum toplam 11k. Bu arada parası az olan arkadaşlar portekiz liginden kursun acayip kanatlar var. Forvet hariç tüm mevkiler çok yüksek paceli.

Portekizi 18k ya sattım şimdi bir EPL kadrosu kurdum. Tek eksik Bunland. Marketteki adamlar satılınca alırım onuda.

E3AOrB.jpg

Son düzenleme:
Endonezya psn'de yarın çıkıyo bakarız tadına oyunun yarın.

Demo'yu şimdi oynadım ama fifa 14 gibi olmuş sanki. Çok kötü geldi grafikler. Acaba gözüm alışmadığı için mi? 16 daha iyiydi sanki?

Ps4 versiyonunu kardeslik yaparak tr psnden 110 tlye aldığım oyundur. Oluculuk yapmak istiyorsanız rus psn acip 180 liraya oyunu alip sec hesabinida satarsaniz 100 tlye falan almis olursunuz. Not : Rus psnde Turkce dil destegi vardir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan Topuz abi bana göre Fifa 16 şuana kadar en iyilerden biriydi. Ben çok beğenmiştim. Şut ayarları falan baya iyidi.
Öyle saçma sapan kafa golleri olmuyordu. Bu oyunda bana göre o saçma kafa golleri geri gelecek.
UT'de çok canımız yanacak kekolara karşı... Orta kafa oynayan bebelerle dolup taşacak ortalık.

Son düzenleme:
Ayarlara geliyorsun oradan kamera ayarlarinda tele,broadcast falan var ya oradan fifa 16 olani secince oluyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi ayarladım. Bir oyun oynayayım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kamera iyi oldu. Serbest atışlar da ne adam hareket ediyor ne kamera. Puff.. Zaman alacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Gökhan Topuz abi bana göre Fifa 16 şuana kadar en iyilerden biriydi. Ben çok beğenmiştim. Şut ayarları falan baya iyidi.
Öyle saçma sapan kafa golleri olmuyordu. Bu oyunda bana göre o saçma kafa golleri geri gelecek.
UT'de çok canımız yanacak kekolara karşı... Orta kafa oynayan bebelerle dolup taşacak ortalık.

İşte sırf o saçma kafa golleri yüzünden ut oynamadım nerdeyse hep bir düzenek üzerinden futbol oynayan tiplere ayar oluyorum.Orta kafa gol kazanda nasıl kazanırsam kazan.Mantık bu şekilde işliyor adamların.

Geri
Üst Alt