- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.134
- 2.968
330 coins ile pek bir halt beceremem galiba![]()
birsuru untradlable oyuncun var sanirim ilk basta onlari sutlaya bilirsin mesela, bes para etmezler.

bide hediye paket aliyorsun ilk girdiginde web appe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
330 coins ile pek bir halt beceremem galiba![]()
birsuru untradlable oyuncun var sanirim ilk basta onlari sutlaya bilirsin mesela, bes para etmezler.
bide hediye paket aliyorsun ilk girdiginde web appe
Fifa 14 le alakasi yok yav fifa 14 resmen l1+ üçgen oyunuyduBişey söylesenize la![]()
Fifa 14 le alakasi yok yav fifa 14 resmen l1+ üçgen oyunuydu
Ben oyunu begendim kale aglari falanda 2016 ya gore daha iyi olmus
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamerayla da alakasi var aslinda fifa 17'nin varsayilan kamerasi kotu 16 nin kamerasini yaparsan alisiyorsunAlışmak lazım demek ki..
Kamerayla da alakasi var aslinda fifa 17'nin varsayilan kamerasi kotu 16 nin kamerasini yaparsan alisiyorsun
Ayarlara geliyorsun oradan kamera ayarlarinda tele,broadcast falan var ya oradan fifa 16 olani secince oluyorOnu nasıl yapcaz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ayarlara geliyorsun oradan kamera ayarlarinda tele,broadcast falan var ya oradan fifa 16 olani secince oluyor
@Gökhan Topuz abi bana göre Fifa 16 şuana kadar en iyilerden biriydi. Ben çok beğenmiştim. Şut ayarları falan baya iyidi.
Öyle saçma sapan kafa golleri olmuyordu. Bu oyunda bana göre o saçma kafa golleri geri gelecek.
UT'de çok canımız yanacak kekolara karşı... Orta kafa oynayan bebelerle dolup taşacak ortalık.