FIFA 17 Ana Konu

ekran kartim desteklenmedigi icin seneler sonra almiyorum.
eski yaziciyi yükleyince calisti oyun ama journey mod olmuyo.
sacma bi olay bu yüzden onlardan support yoksa bizden hic yok.

Çıtayı daha ne kadar yükseltebilirler bilmiyorum. Harika olmuş

Ya valla her formasyonda kontra yiyosun. Dun 5221 denedik, onda bile kontra yediginde defansin BvB-Real macindaki BvB defansi gibi oluyor. 451de en azindan ofansta cok kalabalik oluyosun.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Biraz süre gecmistir Konsolda futbol oynadigim, eskiden Pes`de Formasyonda herkesi öne itebiliyordun, Fifa`da veya Pes`de halen yapiliyor mu?

451 dene. CAM'li olan. Defansif acidan problem yasiyorsun ama ofansif olarak baya etkili.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Saol önerin için. Dün baya sevk aldım 451 ile. Savunma olayında da zamanla alıştım. Allah'tan savunma konusunda iyiyim :)

Muthiş tiki taka oynanıyor bu Systemle. Hayata aklıma gelmezdi açıkçası. 433 leri dene dur sen :)

Saol önerin için. Dün baya sevk aldım 451 ile. Savunma olayında da zamanla alıştım. Allah'tan savunma konusunda iyiyim :)

Muthiş tiki taka oynanıyor bu Systemle. Hayata aklıma gelmezdi açıkçası. 433 leri dene dur sen :)
Rica ederim, beğendiğine sevindim, ben de emin olmuş oldum böylece. 16'da berbattı ama geçen Draft'ta çıkınca deneyelim dedik arkadaşla. Baya etkiliydi.

Okuduğum kadarıyla 4321(kanatlı) ve 433(2) de çok iyiymiş. Fırsat olunca deneyeceğim onları da.

dün itibariyle kariyer başlattım ve 1-2 maç yaptım, Fifa16 ile aynı diyen arkadaşlara inanmayın. Kesinlikle oyun çağ atlamış şahsen çok beğendim:hat:

Geçen yine oynadık ama ben pek tutmadım. İndirimdeyken alınabilir ama şu an ki fiyatına değmez hiç. Oynanış olarak ufak gelişmeler yapmışlar ama öyle acayip bi fark yok 16'dan. Ya orta saha geçilme olayı çok kötü gerçekten. Buna nasıl ayar çekemiyorlar anlayamıyorum. Orada 3 tane Selçuk İnan olsa bile orta sahanın bu kadar basit geçilmemesi gerekiyor. Maçlara orta sahasız çıksanız yine aynı topu oynarsınız muhtemelen. Geriden atılan 1 pasla direk oyuncular defans ile karşı karşıya geliyorlar. Anca ön liberoyu 5.stoper gibi defansa yapıştırmak lazım yoksa orada etkisiz eleman. Oyunun hiçbir gerçekçiliği kalmıyor bu yüzden.

Pozisyona girmek 16'ya göre gercekten daha zor. Özellikle oyuncu ne kadar hizli olursa olsun basip gidemiyosun burda önün bos olsada, genelde yetisiyor rakip oyuncular. 16'da cizgiye kadar inip pasi cikarip atiyodum golü ne güzel hep :D

Şu penaltı işini çözen varsa sevabına bana açıklasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu penaltı olayı nasıl oluyor yahu

Neden LM yaav... Bi kanada Bruma, diğerine Poldi'yi salamayız şimdi

arkadaslar defansta sorun yasiyorum, rakipler hep ortadan geliyor ve durduramiyorum?
Ne yapmam lazim, arkaya kosuularla gidiyorla benim orta alan hep acik ve defans yetisemityor rakibe bile hamle yapmam icin?

arkadaslar defansta sorun yasiyorum, rakipler hep ortadan geliyor ve durduramiyorum?
Ne yapmam lazim, arkaya kosuularla gidiyorla benim orta alan hep acik ve defans yetisemityor rakibe bile hamle yapmam icin?

kadro dizilişlerinde bekler ve kanatlar uzak duruyor onları yaklaştır ve bir oyuncuyla top kapmaya çalışırken sendeki tuş kombinasyonuna göre L2 veya R2 ile diğer oyuncunun da pres yapmasını sağla renktaşım

Geri
Üst Alt