- 26 Kasım 2012
- 179.206
- 241.278
- 5.688
zaten katalogda 10 15 maçlık bir sürü coin boostları var renktaş easfc levelin yüksekse 60 maç 1000 coins ekstra alabiliyorsun

cok ii
ilk macima abumayangla cikabilirm ohalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten katalogda 10 15 maçlık bir sürü coin boostları var renktaş easfc levelin yüksekse 60 maç 1000 coins ekstra alabiliyorsun
squad builder challengeden dolayi hersey pahali
hadi yau
hep boyle mi olacak yoksa
toty haftalarina kadar olur
ohalde ucuza takim kurmak artik 1 hayalden ibaret
bundesliga ucuz bir takim kurdum (webapp zamaninda)
Karius
Coke-Subotic-Höwedes-Kola
-Baumgartlinger-Kramer
Embolo--------Kampl---------Kostic
Modeste
tabi fiyatlarini simdi bilmiyorum (baya iyi bir takim ama )
451 dene. CAM'li olan. Defansif acidan problem yasiyorsun ama ofansif olarak baya etkili.Gelen giden tokatlıyor arkadaş beni![]()
Bir türlü ritmimi bulamadım. Bin kere diziliş , custom tactik değiştirdim arkadaş sinirden![]()
Irkçı mısın renktaşşşGecen squad building challenge'lardan birini yaptim arkadasin hesabinda. Siyah Embolo cikti. SBC baya keyifli ha
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Güzelmiş. Rakip sayıfdı ama yani ama baya iyi hucum anlamında da savunmada baya açık oluyor konterde451 dene. CAM'li olan. Defansif acidan problem yasiyorsun ama ofansif olarak baya etkili.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Ya valla her formasyonda kontra yiyosun. Dun 5221 denedik, onda bile kontra yediginde defansin BvB-Real macindaki BvB defansi gibi oluyor. 451de en azindan ofansta cok kalabalik oluyosun.Güzelmiş. Rakip sayıfdı ama yani ama baya iyi hucum anlamında da savunmada baya açık oluyor konterde![]()