FIFA 17 Ana Konu

zaten katalogda 10 15 maçlık bir sürü coin boostları var renktaş easfc levelin yüksekse 60 maç 1000 coins ekstra alabiliyorsun

cok ii

ilk macima abumayangla cikabilirm ohalde

ohalde ucuza takim kurmak artik 1 hayalden ibaret

bundesliga ucuz bir takim kurdum (webapp zamaninda)

Karius
Coke-Subotic-Höwedes-Kola
-Baumgartlinger-Kramer
Embolo--------Kampl---------Kostic
Modeste

tabi fiyatlarini simdi bilmiyorum (baya iyi bir takim ama )

bundesliga ucuz bir takim kurdum (webapp zamaninda)

Karius
Coke-Subotic-Höwedes-Kola
-Baumgartlinger-Kramer
Embolo--------Kampl---------Kostic
Modeste

tabi fiyatlarini simdi bilmiyorum (baya iyi bir takim ama )

en az 3 katina satarsin
cambiasso fln bile 900 coine gidior
manyak bir markt

Gecen squad building challenge'lardan birini yaptim arkadasin hesabinda. Siyah Embolo cikti. SBC baya keyifli ha

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Gelen giden tokatlıyor arkadaş beni :(

Bir türlü ritmimi bulamadım. Bin kere diziliş , custom tactik değiştirdim arkadaş sinirden :(

Gelen giden tokatlıyor arkadaş beni :(

Bir türlü ritmimi bulamadım. Bin kere diziliş , custom tactik değiştirdim arkadaş sinirden :(
451 dene. CAM'li olan. Defansif acidan problem yasiyorsun ama ofansif olarak baya etkili.

Güzelmiş. Rakip sayıfdı ama yani ama baya iyi hucum anlamında da savunmada baya açık oluyor konterde :)
Ya valla her formasyonda kontra yiyosun. Dun 5221 denedik, onda bile kontra yediginde defansin BvB-Real macindaki BvB defansi gibi oluyor. 451de en azindan ofansta cok kalabalik oluyosun.

Ara pas ile çıkıyorsa rakip çaresiz kalıyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla ben pozisyona bile goremiyorum dogru duzgun. Fifa 15'e bakarak cok farkli. Defansif yonu cok daha ust duzey ama sikici olmaya basladi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olm uplamayın la şu başlığı 5 sene sonra ilk defa almamaya karar vermiştim aklımı karıştırmayın :D Baya güzele benziyo oyun alsam mı ki web app açıldıysa bi kadro kurmaya başlayım ufaktan

Geri
Üst Alt