FIFA 17 Ana Konu

Oyun inanilmaz degismis.

UTde 2 sezon oynadim 2 sinide kazandim (8.ligdeyim) ama asiri derecede zorlandim. Baya yenilgi gördüm

Şimdi ne diyorsunuz, fifa 16'yı beğenmeyen bir insan bunu beğenir mi sizce ? Çeyrek altın mı alsam yoksa bunu mu alsam bilemedim (Şaka değil)

Şansa bak ısmarladığım yer sözde bugün teslim edecekti sipariş verirken öyle diyordu. Maalesef oyun elime geçmedi. Bir daha sipariş vermeyip direkt alacağım.

Kardeşim 55€ ya almış bugün. Birazdan oynayacağım.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

En yüksek çözünürlük ile oynamak istersem oyun başında oyundan komple atıyor. Ekran kartı mı kaldırmıyor? Çare yok mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi ne diyorsunuz, fifa 16'yı beğenmeyen bir insan bunu beğenir mi sizce ? Çeyrek altın mı alsam yoksa bunu mu alsam bilemedim (Şaka değil)

...

bende merak ettim bu sorunun cevabini.

fifa 15 pek fazla oynamadim, fifa 16'yi aldim 1 hafta oynadim kapadim cunku fifa 14'o gore bayagi degismisti.

Arapaslar çok kötü

Arkadaşta bi kaç maç yaptık ilk izlenimlerimi söyleyeyim. Platform PS4 öncelikle. 50 senelik Pes'çi olarak Pes 2013'ten sonra ben Fifa'ya geçmiştim. Pes'de ki ara pas olayı çok sıkıcıydı 13'ü oynayanlar bilir ara pası atmak çok kolaydı bi de orta sahaların anlamı yoktu çatır çatır geçiliyordu zaten. Fifa 15'te L1+üçgen olayı yüzünden zaten çok kol kıran vardır da 16'da düzeltmişlerdi. 17'de bu olay yok ama oynadığınızda orta sahaların aşırı kolay geçildiğini fark edersiniz. Oyun yağ gibi akıyor diyor herkes, oyunun yağ gibi akmaması gerekiyor zaten. Orta sahalar çat diye geçiliyor hemen ve ara pasları fazla isabetli öncelikle büyük eksi bence. Bunun dışında artıları daha fazla. Journey modu baya sinematik beklediğimden iyiydi.

Oyuncu yüzleri ciddi gelişmiş yani daha öncekinden kötü olamaz da zaten gelişme var. Adamlar Atiba'yı bile benzetememişlerdi 16'da nasıl becerdilerse:D Atmosfer süper kesinlikle en büyük artı burada çok beğendim. Nba2k oynarken geriden geldiğim maçlarda salon yıkılıyor gibi oluyor Fifa oynarken ilk defa bunu hissettim. Şutları zor da bulan kolay da bulan var bana çok kolay gelmedi daha gerçekçi gidiyor. Onun dışında şu saçma faul olayları devam ediyo maalesef UT'da muhtemelen kollar kırılabilir yine. Arkadaş top sürerken benim alakasız dikilen adamıma çarptı faul aldı. Genel olarak beğendim üstüne koymuşlar ama oyunun langırt haline biraz evrilmesi sıkıntı almayadabilirim. Çatır çatır topun 2 tarafa da gitmesi gerçekçiliğe zıçıyor biraz.

Oyunu Maximum seviyeye aldığım zaman özelliklerinde oyuna girerken oyun kapanıyor nedendir bu

Arkadaşta bi kaç maç yaptık ilk izlenimlerimi söyleyeyim. Platform PS4 öncelikle. 50 senelik Pes'çi olarak Pes 2013'ten sonra ben Fifa'ya geçmiştim. Pes'de ki ara pas olayı çok sıkıcıydı 13'ü oynayanlar bilir ara pası atmak çok kolaydı bi de orta sahaların anlamı yoktu çatır çatır geçiliyordu zaten. Fifa 15'te L1+üçgen olayı yüzünden zaten çok kol kıran vardır da 16'da düzeltmişlerdi. 17'de bu olay yok ama oynadığınızda orta sahaların aşırı kolay geçildiğini fark edersiniz. Oyun yağ gibi akıyor diyor herkes, oyunun yağ gibi akmaması gerekiyor zaten. Orta sahalar çat diye geçiliyor hemen ve ara pasları fazla isabetli öncelikle büyük eksi bence. Bunun dışında artıları daha fazla. Journey modu baya sinematik beklediğimden iyiydi.

Oyuncu yüzleri ciddi gelişmiş yani daha öncekinden kötü olamaz da zaten gelişme var. Adamlar Atiba'yı bile benzetememişlerdi 16'da nasıl becerdilerse:D Atmosfer süper kesinlikle en büyük artı burada çok beğendim. Nba2k oynarken geriden geldiğim maçlarda salon yıkılıyor gibi oluyor Fifa oynarken ilk defa bunu hissettim. Şutları zor da bulan kolay da bulan var bana çok kolay gelmedi daha gerçekçi gidiyor. Onun dışında şu saçma faul olayları devam ediyo maalesef UT'da muhtemelen kollar kırılabilir yine. Arkadaş top sürerken benim alakasız dikilen adamıma çarptı faul aldı. Genel olarak beğendim üstüne koymuşlar ama oyunun langırt haline biraz evrilmesi sıkıntı almayadabilirim. Çatır çatır topun 2 tarafa da gitmesi gerçekçiliğe zıçıyor biraz.

kac ytl

Tek oynamak gıcık, guestli güzel. Bugün 1 draft kazandık gol yemeden, keyifliydi baya. Paslar bi acayip, aşırı yavaş gidiyor. Sert paslar bile yavaş 16'ya göre. Bazı skillerin animasyonlarını da yavaşlatmışlar, özellikle "the spin" acayip yavaş. Kötü diyemeyeceğim, daha gerçekçi olmuş açıkçası. Ama bu gibi skilleri Hakan Balta ile Thiago Silva eşit şekilde savunuyorsa sıkıntı olabilir.

Orta sahalar cidden çok kolay geçiliyor, "defansif" e falan ayarlamadıysan, formasyonun 4-3-3 gibisinden bişeyse topu ön tarafa taşımak oldukça kolay. Pas oyunu 16'ya göre daha önemli gibi geldi ama belki biz daha tedbirli oynadığımızdan da olabilir.

İyi oyun ama bu sene de tek başıma oynamam. Guestli = :ka21:

Oyunu oynayanlar görüşlerini bizimle paylaşsın da bizde bir karar verelim, o kadar para verip almya değer mi diye. 16 yı aldım pek fazla oynamdım buda öyle olsun istemiyorum.

Geri
Üst Alt