Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Journey de Liverpool ile mi kampa girdin?Journey modu baya guzel bugun 1-2 saat oynadim. Liverpool ile Amerikaya kampa gittim Klopp'un gozune girmeye calisiyoruz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet. Film tadinda bir mod olmus oynamak cok zevkli fazlada bilgi vermek istemiyorum spoiler yemeyin diye gerci cogu karari kendimiz veriyoruz ama olsun. Oyunda Twitter bile varJourney de Liverpool ile mi kampa girdin?
Journey de manudan hariç başka takıma geçişi nasıl yaptığını anlatda bizde oynayalım.Evet. Film tadinda bir mod olmus oynamak cok zevkli fazlada bilgi vermek istemiyorum spoiler yemeyin diye gerci cogu karari kendimiz veriyoruz ama olsun. Oyunda Twitter bile var![]()
fifa mı pes mi beyler ?
Iki kere takim secme yeri geliyor zaten ozel bir sey yapmiyorsun. ilk oyuna baslarken cocukken tuttugun takimi soruyor seciyorsun duvarlarinda posterleri falan oluyor hikaye'yi oynamaya devam edince menajerin sana premier ligten teklifler oldugunu paraya bakmaksizin en cok sure alacagin kulubu secmeni tavsiye ediyor. Ornegin City haftalik 15 bin euro veriyor ama Guardiolanin gozune girmen icin mac ratingin 8.5 falan olmasi lazim formayi kapmak daha zor oluyor.Journey de manudan hariç başka takıma geçişi nasıl yaptığını anlatda bizde oynayalım.
dilersen sana saati 500 krondan chemistry dersi verebilrim renktaş
carole ile ilgili yorumunu gördüm 800 krona çıkardım
Evet. Film tadinda bir mod olmus oynamak cok zevkli fazlada bilgi vermek istemiyorum spoiler yemeyin diye gerci cogu karari kendimiz veriyoruz ama olsun. Oyunda Twitter bile var![]()
Hamzaci misin renktasCocuk Zenci oldugu icin ben oynamam bu Journey Modunu.