FIFA 17 Ana Konu

Journey modu baya guzel bugun 1-2 saat oynadim. Liverpool ile Amerikaya kampa gittim Klopp'un gozune girmeye calisiyoruz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Journey de Liverpool ile mi kampa girdin?
Evet. Film tadinda bir mod olmus oynamak cok zevkli fazlada bilgi vermek istemiyorum spoiler yemeyin diye gerci cogu karari kendimiz veriyoruz ama olsun. Oyunda Twitter bile var :)

Evet. Film tadinda bir mod olmus oynamak cok zevkli fazlada bilgi vermek istemiyorum spoiler yemeyin diye gerci cogu karari kendimiz veriyoruz ama olsun. Oyunda Twitter bile var :)

Journey de manudan hariç başka takıma geçişi nasıl yaptığını anlatda bizde oynayalım.

Journey de manudan hariç başka takıma geçişi nasıl yaptığını anlatda bizde oynayalım.
Iki kere takim secme yeri geliyor zaten ozel bir sey yapmiyorsun. ilk oyuna baslarken cocukken tuttugun takimi soruyor seciyorsun duvarlarinda posterleri falan oluyor hikaye'yi oynamaya devam edince menajerin sana premier ligten teklifler oldugunu paraya bakmaksizin en cok sure alacagin kulubu secmeni tavsiye ediyor. Ornegin City haftalik 15 bin euro veriyor ama Guardiolanin gozune girmen icin mac ratingin 8.5 falan olmasi lazim formayi kapmak daha zor oluyor.

100 chem olmuyor anasini satayim 99 oluyor yeterli degil. loyaliti chem mecbur sanirim

"Tiki Taka Arif" Oyunu aldi ve su anda indiriyor.
Vanata Millete Dünya ya Hayirli Olsun

Kimin Eline verim önümüz deki günler de?! (PC)

Cocuk Zenci oldugu icin ben oynamam bu Journey Modunu.

Beyler Pc'de oynayanlar grafikler nasıl oynanış nasıl memnun musunuz?

Pc derken. Pes pc de baya rezil seviyede çıkmış diye okudum.
Dipnot olarak yazalım

Pc de oyun mu oynanır bu dönemde. Şurda o kadar almanci var yatırın paybal dan getirsinler size Şuan 250€ fifa 17+ ps4 500 go Sıfır.

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt