Arkadaşta bi kaç maç yaptık ilk izlenimlerimi söyleyeyim. Platform PS4 öncelikle. 50 senelik Pes'çi olarak Pes 2013'ten sonra ben Fifa'ya geçmiştim. Pes'de ki ara pas olayı çok sıkıcıydı 13'ü oynayanlar bilir ara pası atmak çok kolaydı bi de orta sahaların anlamı yoktu çatır çatır geçiliyordu zaten. Fifa 15'te L1+üçgen olayı yüzünden zaten çok kol kıran vardır da 16'da düzeltmişlerdi. 17'de bu olay yok ama oynadığınızda orta sahaların aşırı kolay geçildiğini fark edersiniz. Oyun yağ gibi akıyor diyor herkes, oyunun yağ gibi akmaması gerekiyor zaten. Orta sahalar çat diye geçiliyor hemen ve ara pasları fazla isabetli öncelikle büyük eksi bence. Bunun dışında artıları daha fazla. Journey modu baya sinematik beklediğimden iyiydi.
Oyuncu yüzleri ciddi gelişmiş yani daha öncekinden kötü olamaz da zaten gelişme var. Adamlar Atiba'yı bile benzetememişlerdi 16'da nasıl becerdilerse

Atmosfer süper kesinlikle en büyük artı burada çok beğendim. Nba2k oynarken geriden geldiğim maçlarda salon yıkılıyor gibi oluyor Fifa oynarken ilk defa bunu hissettim. Şutları zor da bulan kolay da bulan var bana çok kolay gelmedi daha gerçekçi gidiyor. Onun dışında şu saçma faul olayları devam ediyo maalesef UT'da muhtemelen kollar kırılabilir yine. Arkadaş top sürerken benim alakasız dikilen adamıma çarptı faul aldı. Genel olarak beğendim üstüne koymuşlar ama oyunun langırt haline biraz evrilmesi sıkıntı almayadabilirim. Çatır çatır topun 2 tarafa da gitmesi gerçekçiliğe zıçıyor biraz.