FIFA 17 Ana Konu

17'yi pcde oynuyorum, hiçbir sorun yoktu 10 saat kadar oynadım. Şimdi oyuna girdiğimde maç esnasında sürekli takılmalar yaşıyorum sistemimde falan bir sıkıntım yok. Sebep ne olabilir acaba?

10 saat oyun mu oynanır soruna gelirsek çok yaygın görülen bir problem pc yi 20 dakika buzluga koy çıkar düzelir

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

17'yi pcde oynuyorum, hiçbir sorun yoktu 10 saat kadar oynadım. Şimdi oyuna girdiğimde maç esnasında sürekli takılmalar yaşıyorum sistemimde falan bir sıkıntım yok. Sebep ne olabilir acaba?

düşey senkronizasyon (vertical sync) açmanı tavsiye ederim ekran kartının denetim masası üzerinden

10 saat oyun mu oynanır soruna gelirsek çok yaygın görülen bir problem pc yi 20 dakika buzluga koy çıkar düzelir

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
.
Toplam 10 saat yani :) Bu arada bir sorum olacak kornerlerde direkt yanıma adam gelsin istiyorum yani köşe direği yanına hangi tuş acaba gamepad ile ? Bir de taç atışlarında fake nasıl oluyor ? Egemen Bayrak

.
Toplam 10 saat yani :) Bu arada bir sorum olacak kornerlerde direkt yanıma adam gelsin istiyorum yani köşe direği yanına hangi tuş acaba gamepad ile ? Bir de taç atışlarında fake nasıl oluyor ? @Egemen Bayrak
.
top kornere çıktıktan sonra pozisyonun tekrarı falan gösterilirken L2 (veya LT)'ye bas sürekli korner çizgisinde bir takım arkadaşını göreceksin birazdan

taçta fake de pasa bastıktan sonra şuta basınca vazgeçiyor, şut feykinin tam tersi işte

.
top kornere çıktıktan sonra pozisyonun tekrarı falan gösterilirken L2 (veya LT)'ye bas sürekli korner çizgisinde bir takım arkadaşını göreceksin birazdan

taçta fake de pasa bastıktan sonra şuta basınca vazgeçiyor, şut feykinin tam tersi işte
.
Çok teşekkürler heis :tiphat:

Fifa 18 konusu açılmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Coins atılıyomu gercekten ? Varsa biri atsın bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Egemen baba yardımcı olabilir elinde fazladan varsa, gerçekten cömert bir renkdasımız

pc origin hesabını devretmeyi satmayı veya kullanmadığından ötürü hediye etmeyi düşünen renktaşımız var mıdır acaba

Çeptalk

Hediye varsa bende o is degisir yikarlar burayi yikarlar

Geri
Üst Alt