FIFA 17 Ana Konu

lüzumsuz bir iş deneyip ban yedim de

Çeptalk

Yeni bir binaya taşıdığım için origin de oyunlar bende de gelmiyor. İnternet bağlantım henüz gelmiyor. Bahsettiğin olay oyunların gözükmemesi mi?

Bu arada 18 konusu açılmadı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni bir binaya taşıdığım için origin de oyunlar bende de gelmiyor. İnternet bağlantım henüz gelmiyor. Bahsettiğin olay oyunların gözükmemesi mi?

Bu arada 18 konusu açılmadı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yok gökhan oyun gözüküyor da oyun içinde online bağlantısı gerçekleşmiyor

yasaklandığından ötürü

aklınızı alabilirim

sinan-engin_1058888.jpg

yok gökhan oyun gözüküyor da oyun içinde online bağlantısı gerçekleşmiyor

yasaklandığından ötürü

Yapma dedik etme dedik dinletemedik. :D

Şaka bir yana gerçekten fut olayı para tuzağı.Paran varsa oynuyorsun yoksa ya eldeki kelepir kadro ile idare edeceksin yada hile hurdaya bulaşıyorsun.Ama en güzeli hiç futa bulaşmayıp pro club kariyer mod alex hunter modu falan derken geçinip gitmek daha az stresli oluyor. :D

PES'ten yeni geçtim FIFA'ya.İndirimin son günü aldım.Taliplilerimi bekliyorum.Platform PS4 nick: BASTROOK-0- ekleyin bakalım. Futta klasman 2ye kadar çıktım. Yeniyiz ama salak değiliz renktaşlar bu arada :asd22:

Son transferlerin eklendiği bir güncelleme felan olacak mı acaba

beyler yeni transferlere güncelleme gelse kimse gidipte fifa 18 almazdı..

bende fifa 15 var hala kendim güncellerim ve bundan da gocunmam

beyler yeni transferlere güncelleme gelse kimse gidipte fifa 18 almazdı..

bende fifa 15 var hala kendim güncellerim ve bundan da gocunmam

Ayrıca oyun o zaman FIFA 17 olma özelliğini de yitiriyor. 16/17 sezonunun kadrolarını içermesi lazım ki mesela sırf nostalji olsun, o dönemin kadrosuyla oynayayım diye geçmiş yılların oyunlarını oynayanlar var. Mesela ben arada 13/14 kadrosuyla oynamak için FIFA 14'e girerim.

Sezonda fikstür ayarlama olsaydı ne güzel olurdu ya.

?❤️

Geri
Üst Alt