FIFA 17 Ana Konu

FUT için en iyi STSL kadrosu şöyle bir şey olacak gibi:

FUT17 STSL FIFA 16 Ultimate Team Squad | Futhead

De Jong'un kartı yok güzel olursa Atiba yerine konulabilir. Aynı şekilde Sow da yok ama Aboubakar'dan daha iyi olabilir mi bilemiyorum. Oğuzhan'ın kartı da bir ihtimal daha iyi olabilir 16'ya göre.
De Jong'un karti var 81

Nigel de Jong FIFA 16 - 81 - Ultimate Team | Futhead

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre mor u alırız kanat için çok kötü değilse ut de

Q7 81 den 83 e yukselmis ama sutu 77 iken 74 olmus pace ayni

Emir Konya futdan devam mı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Devam renktas fut ve seasonu esit bir sekilde oynayarak ikisinde de div 1 e cikmaya basardim. Fut kadrom italya ligi agirlikli kalede Courtouis stoperler miranda,chiellini bekler juvenin orta sahada juvenin forvetlerde Juve Higuain,Dybala,Zaza :D kanatlarda Cuadrado,Candreva,Perisic,Bonevantura ve Tore. Maci 0-0 a kitleyip ikinci yari Tore ve Candrevayi alip fisi cekiyorum :D

Devam renktas fut ve seasonu esit bir sekilde oynayarak ikisinde de div 1 e cikmaya basardim. Fut kadrom italya ligi agirlikli kalede Courtouis stoperler miranda,chiellini bekler juvenin orta sahada juvenin forvetlerde Juve Higuain,Dybala,Zaza :D kanatlarda Cuadrado,Candreva,Perisic,Bonevantura ve Tore. Maci 0-0 a kitleyip ikinci yari Tore ve Candrevayi alip fisi cekiyorum :D

İyi iyi. :)) Ben fut oynamaktan diğer modlar ile oynayamıorum. Sen pc'de misin? originde var mıydın bende?

PS4 Pro ile paket yapılır mı ki? Almayı düşünüyorum da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şöyle Fifa World tarzı birşey yapsalar sadece bir defaya mahsus para versek,onun üzerinden gitse daha iyi olacak da adamların sistem politakası değişmez herhalde

her türlü kadro yapıyorsun tamam o aşama güzel ama sonra sıkıyor beni ondan pek oynamıyorum :D
Beni de bilgisayara karsi oynamak sıkıyor ama FUT'a baslamadan once keyif alirdim aslinda kariyerden. Ikisinin de tadi farkli, ama FUT kesinlikle daha gicik edici :D

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Laptop bozulduğundan beri oynayamıyorum, çok özledim valla. Yakın zamanda PS4 almaya çalışacağım.

Geri
Üst Alt