- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Su an gelmis olmasi lazim, yarin bakarim belki ama eskisi kadar da ilgilenmiyorum acikcasi.şişt okyanusyalı, sizin oralara geldi mi oyunun demosu
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su an gelmis olmasi lazim, yarin bakarim belki ama eskisi kadar da ilgilenmiyorum acikcasi.şişt okyanusyalı, sizin oralara geldi mi oyunun demosu
Laptop bozulduğundan beri oynayamıyorum, çok özledim valla. Yakın zamanda PS4 almaya çalışacağım.
Daha cikmadi ilk yeni zelenda psne gelecek bu gece oraya gelmesi bekleniyor bize de yarin gelecek. Yeni zelenda psn hesabi acarak ilk oradan indirebilirsindemo çıktı diyorlar
ama ben bulamadım ne iş
Daha cikmadi ilk yeni zelenda psne gelecek bu gece oraya gelmesi bekleniyor bize de yarin gelecek. Yeni zelenda psn hesabi acarak ilk oradan indirebilirsin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötüyüm demiyor da,2015'ten beri oynamiyorum. adamim topu aldimi karsi taraftaki veletletler pressure yapip 3 kisi birden basiyodu.
2016 aldim 2 gun oynadim ve ayni sey vardi.
Fifa ya Para harcayan .....Bu yilda paralari basariz fifa coinsa :/
Gecen fifa 16da 500 euro harcadim, birtane ozel kart cikmadi!! yemin ederim sonunda okadar sinirlendim oyunu paramparca edip cope attim![]()
binlerce paket ac, hic birsey cikmasin ama arkadaslariin ise hep sansli ve en ozel kartlar ciksin. adaletmi bu simdi
onun yerine arkadaslar destiny oynayin![]()
2015'ten beri oynamiyorum. adamim topu aldimi karsi taraftaki veletletler pressure yapip 3 kisi birden basiyodu.
2016 aldim 2 gun oynadim ve buyuk ihtimal 17'yide almam.
Fifa ya Para harcayan .....
sende bunu avantaj olarak kullan, 3 kisi ile saldirdigi an bi fake at ve kontra ile onu ezersin.
yada boyle tip oynayan kisilere karsi, hep pas yap cunku psikolijik olarak o tip oynayan kisiler kolay sinirlenirler.
fifa kardesim sabir isidir, sinirine hakim olmazsan hep kaybedersin![]()
Kötüyüm demiyor da,
Suçu rakipe atıyor haha
Hayır okadar basit değil. Custom taktik bölümünde ayar yapılmalı presse dayalı.haha peki ben aynisini yapmak istedigimde niye baskalari kadar baski kuramiyorum?
formationi komple defansa cekip, team contain tusuyla yapilmiyormu?
arkadaşlar demosu saat kaç sularında çıkacak
Ps3 ve Xbox 360 için çıktı. Pc, XBox One ve Ps4 için hala çıkmadı. TSİ 14:59 da Yeni Zelanda da 14 Eylüle girilecek. Takipteyiz başkanım.
Arz ederim