FIFA 17 Ana Konu

Oyunun demosu yarın çıkıyor.Ama sanırım yeni zelanda hesabı açıp falan filan o şekilde indiren olmuş.

Yahu şu fifa ile bir sponsorluk anlaşması ,biraz ilgi alaka göstersek TT Arena eklense ,stadyum reklam ledlerinde fifa reklamı dönse, özel olarak GS kapaklı satılsa falan filan..
Bunlar önemli işler ama , markalaşma vs için kimse kolunu kıpırdatmıyor.

Düşünsenize TT Arena'da oynadığınızı :)

demo çıktı diyorlar

ama ben bulamadım ne iş
Daha cikmadi ilk yeni zelenda psne gelecek bu gece oraya gelmesi bekleniyor bize de yarin gelecek. Yeni zelenda psn hesabi acarak ilk oradan indirebilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha cikmadi ilk yeni zelenda psne gelecek bu gece oraya gelmesi bekleniyor bize de yarin gelecek. Yeni zelenda psn hesabi acarak ilk oradan indirebilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kim uğraşacak ya yarın gelsin indireyim, şimdi pesi indiriyorum

2015'ten beri oynamiyorum. adamim topu aldimi karsi taraftaki veletletler pressure yapip 3 kisi birden basiyodu.

2016 aldim 2 gun oynadim ve buyuk ihtimal 17'yide almam.

Bu yilda paralari basariz fifa coinsa :/

Gecen fifa 16da 500 euro harcadim, birtane ozel kart cikmadi!! yemin ederim sonunda okadar sinirlendim oyunu paramparca edip cope attim :P
binlerce paket ac, hic birsey cikmasin ama arkadaslariin ise hep sansli ve en ozel kartlar ciksin. adaletmi bu simdi

onun yerine arkadaslar destiny oynayin :)

Bu yilda paralari basariz fifa coinsa :/

Gecen fifa 16da 500 euro harcadim, birtane ozel kart cikmadi!! yemin ederim sonunda okadar sinirlendim oyunu paramparca edip cope attim
binlerce paket ac, hic birsey cikmasin ama arkadaslariin ise hep sansli ve en ozel kartlar ciksin. adaletmi bu simdi

onun yerine arkadaslar destiny oynayin :)
Fifa ya Para harcayan .....

sende bunu avantaj olarak kullan, 3 kisi ile saldirdigi an bi fake at ve kontra ile onu ezersin.
yada boyle tip oynayan kisilere karsi, hep pas yap cunku psikolijik olarak o tip oynayan kisiler kolay sinirlenirler.

fifa kardesim sabir isidir, sinirine hakim olmazsan hep kaybedersin ;)

2015'ten beri oynamiyorum. adamim topu aldimi karsi taraftaki veletletler pressure yapip 3 kisi birden basiyodu.

2016 aldim 2 gun oynadim ve buyuk ihtimal 17'yide almam.

sende bunu avantaj olarak kullan, 3 kisi ile saldirdigi an bi fake at ve kontra ile onu ezersin.
yada boyle tip oynayan kisilere karsi, hep pas yap cunku psikolijik olarak o tip oynayan kisiler kolay sinirlenirler.

fifa kardesim sabir isidir, sinirine hakim olmazsan hep kaybedersin ;)

Kötüyüm demiyor da,
Suçu rakipe atıyor haha

haha peki ben aynisini yapmak istedigimde niye baskalari kadar baski kuramiyorum?

formationi komple defansa cekip, team contain tusuyla yapilmiyormu?

Geri
Üst Alt