- 16 Mayıs 2011
- 3.173
- 5
- 288
çıkmazsa oyunu bana alacaksın
!
Geliyor son 1 saat
50 mbps ile dalıcam evde internete bağlı herşeyi kestim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkmazsa oyunu bana alacaksın
!
Geliyor son 1 saat
50 mbps ile dalıcam evde internete bağlı herşeyi kestim![]()
hala yok demo.
adam yazmış ya 20.00 diye
o tr icin gecerli.
Uzun yillar FIFAci olarak, bu oyun hala nasil begeniliyor anlam veremiyorum acikcasi.
PES 16 ve 17 ile birlikte futbol oyununa bakis acim degisti. Bu kadar orjinal ve gercekci oyun beklemezdim. Ondan FIFA 16 dan beri oynamiyorum bu oyunu.grafik açısından ve oyuncuların motorik hareketleri açısından cacık gibi duruyor ama oynamadan kesin yorum yapmayacağım şahsen
hoş beğenmesem bile deli gibi oynayacağım kesin
nereden katılıyorsunuz foruma
Mekanik derken acarmisin?pes'de şut mevzusu o kadar mekanik iken oynama ihtimalim %1
fifa'ya gelince demo görüntülerde bile oyun motorunun değişikliği belli oluyor. şahsen yine fifaya devam...
PES 16 ve 17 ile birlikte futbol oyununa bakis acim degisti. Bu kadar orjinal ve gercekci oyun beklemezdim. Ondan FIFA 16 dan beri oynamiyorum bu oyunu.
Mekanik derken acarmisin?
Kaleci cok iyi 17'de. 16 da iyi degildi, vasat idiAbi ben ikisinide satın aldım geçen sene pes de kaleci diye birşey yok ya
Birde en zor seviyede bile istersen tek adamla ceza sahasına kadar girebiliyorsun. Atmosfer çimler formalar cok iyi insallah bu sene eksikleri gidermişlerdir birde ps4 de yama sorunu var tabi. Yamasız oynanmaz o oyun liglerin cogu lisanssız
Forumda yorumlarini begendigim 1-2 kisiye oyunu hediye edecem arkadaslar. Bedava geliyor zaten bir kac tane.
Yani Sneijder hakkinda iyi yorumlar yapalim.
Bu sektörleri iyi bilirim, baglantilarim iyidir.Nerden geliyo
Bu sektörleri iyi bilirim, baglantilarim iyidir.