FIFA 17 Ana Konu

Forumda yorumlarini begendigim 1-2 kisiye oyunu hediye edecem arkadaslar. Bedava geliyor zaten bir kac tane.

Yani Sneijder hakkinda iyi yorumlar yapalim.

saat 20 de indirmeye başlamak demek bu gece oynayamayız demek:38573:

grafik açısından ve oyuncuların motorik hareketleri açısından cacık gibi duruyor ama oynamadan kesin yorum yapmayacağım şahsen

hoş beğenmesem bile deli gibi oynayacağım kesin
PES 16 ve 17 ile birlikte futbol oyununa bakis acim degisti. Bu kadar orjinal ve gercekci oyun beklemezdim. Ondan FIFA 16 dan beri oynamiyorum bu oyunu.

pes'de şut mevzusu o kadar mekanik iken oynama ihtimalim %1
fifa'ya gelince demo görüntülerde bile oyun motorunun değişikliği belli oluyor. şahsen yine fifaya devam...

PES 16 ve 17 ile birlikte futbol oyununa bakis acim degisti. Bu kadar orjinal ve gercekci oyun beklemezdim. Ondan FIFA 16 dan beri oynamiyorum bu oyunu.

Abi ben ikisinide satın aldım geçen sene pes de kaleci diye birşey yok ya :)

Birde en zor seviyede bile istersen tek adamla ceza sahasına kadar girebiliyorsun. Atmosfer çimler formalar cok iyi insallah bu sene eksikleri gidermişlerdir birde ps4 de yama sorunu var tabi. Yamasız oynanmaz o oyun liglerin cogu lisanssız

Abi ben ikisinide satın aldım geçen sene pes de kaleci diye birşey yok ya :)

Birde en zor seviyede bile istersen tek adamla ceza sahasına kadar girebiliyorsun. Atmosfer çimler formalar cok iyi insallah bu sene eksikleri gidermişlerdir birde ps4 de yama sorunu var tabi. Yamasız oynanmaz o oyun liglerin cogu lisanssız
Kaleci cok iyi 17'de. 16 da iyi degildi, vasat idi :D En zor seviyede maclari kolay da kazanamiyorsun artik. Lisans isi 5 dk da cözülür yahu :D

Geri
Üst Alt