FIFA 17 Ana Konu

olmaz zaten ama olsa süper olurdu. gta 5 gibi oyunlarda falanda neden yapilmiyor bu? hatta mesela her senaryo güncellemesine 5 euro falan alsinlar, parada kazanirlar. mümkün degil mi böyle bisey?

şimdi internetsiz kullananlar da var, adam alıyor sadece 1 2maç atmak için ya da gta'da felan görev yapmak için açıyorlar kapıyorlar. Bi de artık satış taktiği şuna döndü diğer oyunlarda özellikle strateji tarzı oyunlarda dlc çıkarıp oradan para kazanma taktiğini kullanıyorlar. Oyunu tam yapmıyorlar çıkarıyorlar 50 lira, dlcleri ekliyorlar, dlcler oyundan daha pahalı oluyor felan. Ondan bence yapmazlar.

şimdi internetsiz kullananlar da var, adam alıyor sadece 1 2maç atmak için ya da gta'da felan görev yapmak için açıyorlar kapıyorlar. Bi de artık satış taktiği şuna döndü diğer oyunlarda özellikle strateji tarzı oyunlarda dlc çıkarıp oradan para kazanma taktiğini kullanıyorlar. Oyunu tam yapmıyorlar çıkarıyorlar 50 lira, dlcleri ekliyorlar, dlcler oyundan daha pahalı oluyor felan. Ondan bence yapmazlar.
gta 5 ben mesela oynadim bitirdim cok hosuma gitti ama 1 hafta oynadim bitti, online modunu sevmiyorum, öylece duruyor 1 senedir. senaryonun devami gelse mesela para verip alsak gayet mantikli ve güzel olur, böylece oyunu cöpe atmama gerek kalmaz ve onlarda para kazanmaya devam eder. 1 senedir dolapta duruyor oyun :D

Fifa 17 + Deluxe Edition 67 euro'ya aldim bakalim nezaman gelicek..

kerim bey sanırsam standart aldığı için öyle ucuza almış

Her sene, bu sefer almak pişmanlık dır deyip, çıkış tarihinde almak dır.

Fifa.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt