- 5 Eylül 2014
- 80.065
- 62.701
- 4.283
cok ghüzel
journey modu heyecanlandiriyor, acaba kac sezonluk senaryo var. hep güncelleme gelse keske senaryoya falan
öyle bir şey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok ghüzel
journey modu heyecanlandiriyor, acaba kac sezonluk senaryo var. hep güncelleme gelse keske senaryoya falan
olmaz zaten ama olsa süper olurdu. gta 5 gibi oyunlarda falanda neden yapilmiyor bu? hatta mesela her senaryo güncellemesine 5 euro falan alsinlar, parada kazanirlar. mümkün degil mi böyle bisey?öyle bir şey olmaz
olmaz zaten ama olsa süper olurdu. gta 5 gibi oyunlarda falanda neden yapilmiyor bu? hatta mesela her senaryo güncellemesine 5 euro falan alsinlar, parada kazanirlar. mümkün degil mi böyle bisey?
gta 5 ben mesela oynadim bitirdim cok hosuma gitti ama 1 hafta oynadim bitti, online modunu sevmiyorum, öylece duruyor 1 senedir. senaryonun devami gelse mesela para verip alsak gayet mantikli ve güzel olur, böylece oyunu cöpe atmama gerek kalmaz ve onlarda para kazanmaya devam eder. 1 senedir dolapta duruyor oyunşimdi internetsiz kullananlar da var, adam alıyor sadece 1 2maç atmak için ya da gta'da felan görev yapmak için açıyorlar kapıyorlar. Bi de artık satış taktiği şuna döndü diğer oyunlarda özellikle strateji tarzı oyunlarda dlc çıkarıp oradan para kazanma taktiğini kullanıyorlar. Oyunu tam yapmıyorlar çıkarıyorlar 50 lira, dlcleri ekliyorlar, dlcler oyundan daha pahalı oluyor felan. Ondan bence yapmazlar.
Yılların Pesçisiyim. Üç gün önceye kadar sövüyordum Fifa ya. Dün gece oturup gameplay videosunu izledim FIFA17 nin ve grafikleri cidden gözümü kamaştırdı. Şu an demoyu indiriyorum.![]()
Ben oynuyorumPesi 2008 den sonra hala oynayan enayileri arıyorduk bizde
PC'de daha iyi Pes çünkü.hoayda Kerim bey napıyorsunuz
PC'de daha iyi Pes çünkü.
PS'de Fifa daha iyi evet.
Olaya oyun ve simulasyon olarak bakmak lazım.Ya bana göre her iki platformda da fark atalı baya oldu![]()
33 euroya aldım ben nasıl yahu?Fifa 17 + Deluxe Edition 67 euro'ya aldim bakalim nezaman gelicek..
Ps4 icin, hem sen hangi ülkede kaliyosun?33 euroya aldım ben nasıl yahu?
Abiler şimdi ben bunun oyun kolu için tuş ayalarını nasıl PES ayarlarına getireceğim ? Yardımcı olabilecek biri var mı ?
33 euroya aldım ben nasıl yahu?
Fifa 17 + Deluxe Edition 67 euro'ya aldim bakalim nezaman gelicek..
Ben klavye ile değil gamepad ile oynuyorum yalnız. Nereden yapıldığını biliyorum ama değiştirdiğim ayarlar maç içerisinde aktif hale gelmiyor. Bakınca olmuş gibi duruyor ama oyun içerisinde yine eski tuş ayarları...