Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
İndirdim oyunu ama açılmadı. Nette araştırdım AMD ekran kartlarında sorun varmış, full sürümde düzeltilirmiş ancak. Boşuna 7.5 gb indirdik yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İndirdim oyunu ama açılmadı. Nette araştırdım AMD ekran kartlarında sorun varmış, full sürümde düzeltilirmiş ancak. Boşuna 7.5 gb indirdik yav.
Pekçok kişi oynayamamış zaten. Bazı işlemcilerde özellikle AMD olanlarda oyundan atıyormuş vs.İndirdim oyunu ama açılmadı. Nette araştırdım AMD ekran kartlarında sorun varmış, full sürümde düzeltilirmiş ancak. Boşuna 7.5 gb indirdik yav.
Pekçok kişi oynayamamış zaten. Bazı işlemcilerde özellikle AMD olanlarda oyundan atıyormuş vs.
Evet ama PS4'ünde oyunları çok pahalı bence, 4 tane oyun alayım desen 1000₺ yapıyor neredeyse.O zaman PS4 almak şart oldu ya. Laptop işi sakat, FIFA 16'dan biliyorum. Bir bakıyorsun gayet akıcı, sonra birden FPS düşüyor kasmaya başlıyor.
O zaman PS4 almak şart oldu ya. Laptop işi sakat, FIFA 16'dan biliyorum. Bir bakıyorsun gayet akıcı, sonra birden FPS düşüyor kasmaya başlıyor.
Yılların Pesçisiyim. Üç gün önceye kadar sövüyordum Fifa ya. Dün gece oturup gameplay videosunu izledim FIFA17 nin ve grafikleri cidden gözümü kamaştırdı. Şu an demoyu indiriyorum.![]()
FIFA'nin listesinde olmayan sahte gamepad kullanica sag analog calismiyor. x360ce diye program var, onunla ayarlayabilirsin veya yeni orjinal gamepad al.Fifada sağ analoğ sorunu yaşayan var mı ? Yeni gamepad aldım.Fifada kafasına göre haraket çekiyor.Aynı gamepad ile pes street fighter falan girdim hiç bir problem yaşamadım.Sorunun oyunda olduğunı düşünmekteyim.
FIFA'nin listesinde olmayan sahte gamepad kullanica sag analog calismiyor. x360ce diye program var, onunla ayarlayabilirsin veya yeni orjinal gamepad al.
Benim AMD kartim var hic bir sorunum yok .Cogu zaman Laptoplardaki mobile Gpularin sogutma sorunu oluyor onun yüzünden Notebookta oyun oynamak ayni isgence.İndirdim oyunu ama açılmadı. Nette araştırdım AMD ekran kartlarında sorun varmış, full sürümde düzeltilirmiş ancak. Boşuna 7.5 gb indirdik yav.
Yolculuk modu cok guzel düşünülmüş.Ama oyunun oynanışını yine pek begenemedim.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolculuk modu?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk