FIFA 17 Ana Konu

İndirdim oyunu ama açılmadı. Nette araştırdım AMD ekran kartlarında sorun varmış, full sürümde düzeltilirmiş ancak. Boşuna 7.5 gb indirdik yav.

İndirdim oyunu ama açılmadı. Nette araştırdım AMD ekran kartlarında sorun varmış, full sürümde düzeltilirmiş ancak. Boşuna 7.5 gb indirdik yav.
Pekçok kişi oynayamamış zaten. Bazı işlemcilerde özellikle AMD olanlarda oyundan atıyormuş vs.

O zaman PS4 almak şart oldu ya. Laptop işi sakat, FIFA 16'dan biliyorum. Bir bakıyorsun gayet akıcı, sonra birden FPS düşüyor kasmaya başlıyor.
Evet ama PS4'ünde oyunları çok pahalı bence, 4 tane oyun alayım desen 1000₺ yapıyor neredeyse.

pas,şut,orta bunların ayarını "manuel"e çevirin gerçekten çok zor bir hal alıyor. Şahsen oyun bir çok eksiğini kapatmış:hat:

O zaman PS4 almak şart oldu ya. Laptop işi sakat, FIFA 16'dan biliyorum. Bir bakıyorsun gayet akıcı, sonra birden FPS düşüyor kasmaya başlıyor.

Konsollarda market daha sağlam, hem de daha az hile kullananlar falan var. Eğer karşılayabiliyorsan hiç düşünmeden al bence. Biraz oyunlar fiyatlı oluyor ama eğer amerikan hesabından falan alırsan dijital 160tl falan oluyor aynı hesaba geliyor.

Emre Mor'un fut kartını buldum bugün youtube'da bu arada. Eğer aranızda fut oynayan varsa bu yıl aşağıdaki gibi kartı. Full sürümü çıkınca hala değişme ihtimali var ama %95 böyle bir şey olucak.
Her ne kadar daha genç ve biraz bencilce oynasa da pas yine de baya düşük kalmış bence. 47 pas nedir yahu

14292348_867748443360376_7191123496170802670_n.webp

Fifada sağ analoğ sorunu yaşayan var mı ? Yeni gamepad aldım.Fifada kafasına göre haraket çekiyor.Aynı gamepad ile pes street fighter falan girdim hiç bir problem yaşamadım.Sorunun oyunda olduğunı düşünmekteyim.

Fifada sağ analoğ sorunu yaşayan var mı ? Yeni gamepad aldım.Fifada kafasına göre haraket çekiyor.Aynı gamepad ile pes street fighter falan girdim hiç bir problem yaşamadım.Sorunun oyunda olduğunı düşünmekteyim.
FIFA'nin listesinde olmayan sahte gamepad kullanica sag analog calismiyor. x360ce diye program var, onunla ayarlayabilirsin veya yeni orjinal gamepad al.

FIFA'nin listesinde olmayan sahte gamepad kullanica sag analog calismiyor. x360ce diye program var, onunla ayarlayabilirsin veya yeni orjinal gamepad al.

https://f.tqn.com/y/portables/1/W/P/N/PDP-Football-Club-Controller.jpg

easportsun kendi gamepadi ps3 uyumlu olduğu için sanırsam bu durum.ds3tool denedik bağlantı kurulamadı.Gamepadi de baya araştırdım acaba dandik bir marka adı altında falan mı yapılmış diye birşeyde bulamadım.Peste nba2k15 street fighter da falan denedim canavar gibi çalışıyor.

Journey modu güzel olmuş diyorlar, bir kaç video izledim benim de hoşuma gitti.

Benim AMD kartim var hic bir sorunum yok .Cogu zaman Laptoplardaki mobile Gpularin sogutma sorunu oluyor onun yüzünden Notebookta oyun oynamak ayni isgence.

Bende de açılmadı ya. Reus gelince atıyor.

Hikaye modu güzel olmuş. Oyunun cezbedici taraflarından biri de bu mod, beğendim.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yolculuk modu cok guzel düşünülmüş.Ama oyunun oynanışını yine pek begenemedim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saha ve oyuncu boyutları düzenlenmiş.
ağır oyuncuların bile deparla bir oyuncu geçme şansı bulunuyor yani gerçekçi olmuş.
oyunu antrenör yardımına kapatınca zorlaşıyor ve organize olmak gerekiyor.
eskiden bir oyuncuyla 3-5 kez yön değiştirerek gol atabilirdiniz şimdi 2. kez yön değişince çok net bir vücut darbesiyle topu kaptırıyorsunuz.
TD'leri ekrana getirmeleri çok güzel olmuş.

Son düzenleme:
Yolculuk modu?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bir oyuncusun alt yapıdan çıkıyorsun ve sana birçok seçenek sunuyor mesela maç sonu röportajda sorulan sorulara 3 farklı cevap verebiliyorsun. O oyuncuyla devam etmene rağmen maçlarda istersen tüm takımı kullanarak oynayabiliyorsun. Oyuncun(hunter) güzel bir koşu yada şut çekince TD hemen yorum yapıyor.

Geri
Üst Alt